Biçtiler askeri tamamen malum olay sonrasında. Ne askeri hastane kaldı, ne askeri lise... ne de emeklilik bırakmışlar. Bu emeklilik mevzusundan haberim yoktu. Şu halde kim gidecek eline silah alıp vatanı savunacak? Öyle adımlar atılmış ki sanki ülke işgal edilmeye hazırlanıyor gibi.
Bu işlerin buralara geleceği 20 sene önce sınırlardaki mayınlar temizlenirken belliydi.
O zaman gereğini yapamayan millet şimdi ne yapabilir?
ysk nın imamhatipli hakimleri yarın nasıl bir karar verirler doğrusu merak ediyoruz daha önce yaptıklarını yine tekrarlarmı bu defada ilçe seçimlerini iptal edebilirler geçen yıl yapılan seçim anketlerine bakınca doğrusu anketlere hiç inanmıyorum chp nin önceki genel başkanı anketçilerin gazına gelerek aday olup kaybetmişti bu Türkiye için büyük bir moral çöküntüsü olmuştu ama sonar araştırmanın başkanının anketi doğru çıkmıştı cuma akşamı anketinde imam oğlunun siyasal islamcıların adayının 7 puan önünde olduğunu açıkladı inşallah doğru çıkar morali çökmüş olan muhalif seçmen için büyük bir umut olur söyle bir sonuç çıkabilir seçmen parti değil Türkiye ittifakı oluşturabilir bu süper bir şey olur deli muharrem gibiler aile partisi olurlar chp de tekrar aday gösterilmeyen bazı safralar chp ye kaybettirmek için bağımsız aday olarak sahne alıyorlar bunlar chp de chp li olmayan kalitesi düşük fiyatı ucuz basit kimliklerdir chp ruhunu taşımayanlardır Türkiye cumhuriyeti yağmalanmış ekonomisi çökertilmiş şimdide cumhuriyetimiz yok olma surecine doğru hızla yol alıyor bu safraların Türkiyeden haberleri yok bizim gibi gariban vatandaş biliyor bunlar bilmiyor yüce TANRI ya duamız imam oğlunun kazanması
Amin... Bütün dileklerinize katılıyorum. Bir yıldır sırf imamoğlu için ülkeyi terk etme planlarımı erteledim. Bir tane oğlum var Boğaziçili kendisi. İkametimi istanbul a aldım 3 oy 3 oydur diye. Bugün Beşiktaş meydanda son mitingi yaptı imamoğlu çok yorgun ve bir o kadar da rahattı. Kazanacağına eminim. Geçen sene biterdi bu iş aslında ama o dinozor chp liler yok mu hep onlar yüzünden bugünleri yaşıyoruz.
Yer İmleri