Oyak OYAKC'deki hisselerinin yarısını Tayvanlı şirkete sattı parayı cebine koydu.
Sınırlara duvar örülürken, büyük kamu tesisleri yapılırken karını yaptı, şimdi müteahhitlerin çimento fabrikaları var, kamu yatırımları yavaşlayacak, müteahhit kayıt dışı çimento almak ister bence.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Millet parayı takasbank fonuna koydu. Hareket olunca şuradan biraz alayım/satayım derken çok hacim oldu.
![]()
Vadeli dövizler üzerinden SWAP faiz hesaplaması
Dolar faizini de normalde katmak lazım.
![]()
aynı şeyleri iki günce yazdık..
doğru heryerde doğrudur
https://www.youtube.com/watch?v=wsJcUG7366w
faltaylı![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
SURGY ve AVPGY faciaları varken alan hayrını görsün. Gerçi vatandaşın biri bilmem kaç bin lot 22 den MOGAN çizmiş bana soruyor gözüm korktu bu piyasadan...... Bu kadar da cehalet çok fazla. Soruyorum bunu sana kim dedi ? Yatırım uzmanım demez mi.Şimdi tekrar sor dedim bende. Müşteri şikayet etse yönlendirme varsa hem yatırım uzmanı hem kurum ya ciddi uyarı yer ya ceza alır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri