Sayfa 352/1005 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Viop LVİ

1. Gazın grafiği ne baktım, mükemmel geçirmiş abd,eğer iranda böyle bir manyaklık yaparsa,avrupayi artık kimse kurtaramaz,içeriyi yazmiyim,süspansiyon kalktı,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Malı alan kurum ilginç...
    Haber çakma değildir umarım.
    Sabah açılışta yazdım...Alıcı bile güven vermemişti.
    Ama anlık işlem yapıp buradan kazanç sağlamış olanlar yada dünden elinde olanlar için de güzel olmuştur yalan da olsa..Güle güle harcasınlar

Koç grubu kurumsaldır. Böyle bir haber varsa akşam kapanış sonrası kap a atar...

3. Burada millet istiyorki her girdiği tahtada kazanayım öyle bir dünya yok bu oyun karşılıklı oynanan bir oyun ne diyecek Koç evet blomberg veya Ahmet , mehmet doğrumu söylüyor mu diyecek
    hala bunları sorguluyorsunuz.Tahtada maliyeti düşük olan Reco koltuğuna uzansın Atalarımız ne demiş ateş olmayan yerden duman çıkmaz satış olmasa not artırımı var o olmasa gri liste varbu kadar takılmayın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gazın grafiği ne baktım, mükemmel geçirmiş abd,eğer iranda böyle bir manyaklık yaparsa,avrupayi artık kimse kurtaramaz,içeriyi yazmiyim,süspansiyon kalktı,
    Mollalar da holigarklr gibi sermaye girişi olurmu Türkiye ye!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Zaten girmiyor mu

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Zaten girmiyor mu
    Yazınca hatırladım hocam

Davası bile bitmedi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    düşüncemde değişiklik yok yukarda 2.89 üzeri hacimli günlük kapanışlarda 3.15-3.20 hareketi başlayacak benim teknik oyunuma göre aşağıda 2.73 destek bölgesi .
    manif,

2.04.2024 yukarda belirttiğim bant bölgesi gırtlak şort demişin pıst 100 2.89 üzeri günlük hacimli kapanışlarda dikkat et.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    olur,

şah sonrası İran aristokrasisi halen burada ve ticaretle uğraşıyorlar,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 352/1005 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz