Gazın grafiği ne baktım, mükemmel geçirmiş abd,eğer iranda böyle bir manyaklık yaparsa,avrupayi artık kimse kurtaramaz,içeriyi yazmiyim,süspansiyon kalktı,
Gazın grafiği ne baktım, mükemmel geçirmiş abd,eğer iranda böyle bir manyaklık yaparsa,avrupayi artık kimse kurtaramaz,içeriyi yazmiyim,süspansiyon kalktı,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sabah açılışta yazdım...Alıcı bile güven vermemişti.
Ama anlık işlem yapıp buradan kazanç sağlamış olanlar yada dünden elinde olanlar için de güzel olmuştur yalan da olsa..Güle güle harcasınlar
Koç grubu kurumsaldır. Böyle bir haber varsa akşam kapanış sonrası kap a atar...
Burada millet istiyorki her girdiği tahtada kazanayımöyle bir dünya yok bu oyun karşılıklı oynanan bir oyun ne diyecek Koç evet blomberg veya Ahmet , mehmet doğrumu söylüyor mu diyecek
hala bunları sorguluyorsunuz.Tahtada maliyeti düşük olan Reco koltuğuna uzansın Atalarımız ne demiş ateş olmayan yerden duman çıkmaz satış olmasa not artırımı var o olmasa gri liste varbu kadar takılmayın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri