Originally Posted by
bahad1r
Katılmıyorum. Bu ülke batmadı da. Bu ülkenin bugün beğenmediğiniz halde olmasının nedeni siz ve sizin gibi apolitik insanlar.
Yazdıklarınızın hepsi gerçeklikten kopmuş, yaşananlara bütüncül olarak bakmıyor. Eyleme geçmeyip sadece ahkâm kesen sözler sarfeden bu kesim, ülkenin bugünkü durumunun asli sorumlusudur. Çünkü bu kesim, siz de dâhil olmak üzere, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demiştir ancak yangın kapısına dayanınca feryadı basmaya başlamıştır, hâlen eyleme geçmekten de imtina etmektedir.
Bu forumda yazanlar belli bir birikime sahip, yeri gelince birikim sahibi olmayanı hor görerek az bile olmuş demeyi biliyor. Önce sizler değişmelisiniz. Sizlerde burada yazsanız da, fikir beyan etseniz de hatta feryat figan etseniz de asıl pisliğe batmışsınız farkında değilsiniz.
Benim yazımdan hiçbir şey anlayamadığınız belli oluyor.
Yazınız okunduğunda belirli bir ikdidarı mı savunuyorsunuz, yeriyor musunuz kendiniz bile karara verememişsiniz.
Hiçbir ülke batmaz. Ancak sizin borazanlığını yapamaya çalıştığınız iktidar sahipleri ve onun varlığından kaynak yiyen az sayıda kesim ile halk arasında tüm istatisliklere yansıyan gelir uçurumu anlatılmak istediğinde bu terim kullanılır.
Banledeş de, Afaganistan da batmamıştır. Ancak sefalet içinde bir yaşam vardır.
Çok yazmayacağım. Zira hiç bir şeyi anlama ve anlandırma kapasiteniz yok.
Cevap vermek bile boşa zaman kaybı...
Gündüzden içmeye mi başladığınız. Gerçekten yazınızdan bir anlam çıkaran varsa söylesin.
Trolllük bu kadar da abartılmaz...
Seçim sonuçları başınıza vurdu herhalde...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri