Sayfa 1009/1040 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Hindistan gümüş ithalatının zamına koymuş. Fiziksel kıymetli metaller, Siyonist Yahudi sermayesi tarafından batıdan doğuya taşınıyor. Neden? Bilemiyoruz. Sadece veriler taşındığını gösteriyor. Çin ve Hindistan, küresel siyonist yahudi sermayesinin, ileride ABD yıkılınca, onun yerine kullacağı yeni aparatlar.

2. Batı devletlerinin çökmesi, Siyonist Yahudi Bankerler güdümünde Çin ve Hindistan üzerinden operasyon planı tahmin. Muhtemelen One World Order dedikleri model.

Martin Armstrong Economic confidence model

3. Sarı gacı sol kulvardan ilerliyor. Yavaş yavaş mayıs haziran bu gidişle muhteşem geçecek gibi duruyor.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sarı gacı sol kulvardan ilerliyor. Yavaş yavaş mayıs haziran bu gidişle muhteşem geçecek gibi duruyor.
    Sarı teneke yükselişi yavaşladı, bayrağı Gümüş aldı, sonra da Platin alacak gibi görünüyor.

Çin borsasında fiziki Altın Gümüş, NEW YORK tan ve Londra dan %10 daha yüksek işlem görüyor.

Herhangi bir tacir, oradan batıdan kıymetli metalleri alıp doğuya satsa, %10 net kar ediyor.

Dünyanın fiziki kıymetli maden rezervleri batıdan doğuya Çine ve Hindistan'a kayıyor.

Bunun sonucunda sizce ne olur?

ABD ve Avrupa Birliği parçalamaktan kurtulamaz bence, küçük küçük ülkeciklere ayrılırlar ekonomileri bozulunca.

Tarihte hep böyle olmuş. Yine benzeri olacaktır.

Özellikle Gümüş fiyatı çok artınca batıda durdurulamaz bir hiper enflasyon sarmalı başlayabilir. Gümüşün kullanılmadığı yer yok üretim değer zincirinde.

5. Gümüş hem endüstriyel hem değerli metal derler ya ondandır. Bence docid öncesi 1650 1700 dolar olan ons fiyatı gerçekten ucuz kaldı. Son 2 yıldaki hareketler mal toplama süreci diye düşünüyorum. Çin hindistan ve yahudi sermayesi için tabiki. Ben borsa yatırımcısı idim 2 aydır uğramıyorum. Ne zaman şu çanak hedefi ne gelsin biraz bakarım finansal piyasalara.

6. Gümüş 30$ üstünde kalırsa bir ihtimal olarak belki kimbilir. Çin ve Hindistan ne dilerse artık.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Gümüş hem endüstriyel hem değerli metal derler ya ondandır. Bence docid öncesi 1650 1700 dolar olan ons fiyatı gerçekten ucuz kaldı. Son 2 yıldaki hareketler mal toplama süreci diye düşünüyorum. Çin hindistan ve yahudi sermayesi için tabiki. Ben borsa yatırımcısı idim 2 aydır uğramıyorum. Ne zaman şu çanak hedefi ne gelsin biraz bakarım finansal piyasalara.

Gümüş ucunu çıkarmış kenardan.

8. Almanya da iflaslar patladı.

Fiziki kıymetli metallere hücum orada başlayacak.

Almanlar da yastık altı Altına Gümüşe abanacaklar.

Weimar Republic 2.0 loading.

Sayfa 1009/1040 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •