adamlar sonunda cozmus olayi
bir insanin zengin oldugunu nasil anlarsiniz?
https://www.facebook.com/share/r/Cgu...ibextid=oFDknk
adamlar sonunda cozmus olayi
bir insanin zengin oldugunu nasil anlarsiniz?
https://www.facebook.com/share/r/Cgu...ibextid=oFDknk
Dönmeleri tartışalım Reha Kaya. Çok ilginç bir konu. Benim asıl ilgimi çeken konu bu grup ya da kişiler değil, neden delikanlı gibi kendi orijinal isimlerini kullanmıyorlar da, takma Türk adı soyadını kullanıyorlar? Türkiye de kimse orijinal isminden dolayı bir zarar görmüyor. İsteyen istediği adı soyadı yabancı yerli kullanabiliyor, Türkiyede zorlama asla yok. Kimse yabancı ismi de hor görmüyor. Buna rağmen neden gerçek isimleri yerine, gizli takma Türkçe ad soyad kullanmayı tercih etmişler? Bunu anlayamadım.
Kayseride, Tokatta veya Sivasta isim değiştirmeden dönmek mümkün mü, Tavşanlı'da bile mümkün değil.
Not: Tavşanlı'da 1915 yılı öncesi önemli bir ermeni nüfusu varmış, ben rumlar çoğunlukta zannediyordum değilmiş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bir ermeni tanıdığım, Kayseride ermeni dönmesi olan kuzenini ziyaret etmiş, kendisini hiç hoş karşılamamış oraya geldiği için.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bayan amirin psikolojisi toplumsal olaylarda müdahaleye müsait değilmiş. Tükürürler tekmelerler küfürde ederler. O kadın amir açıkta kelepçeli birine o müdahaleyi yapamaz karakolda ne yapacaksa yapar en azından kimseye meze olmaz. O amir duygularına yenik düşmüş. Ha ufak bir ceza dışında ceza almasını gerektirir bir durumda yok sadece yrp nin tepkisinden açığa almışlar
bir halt olacağı yok.
Donmelerin cok yada az olmasinin bir onemi yokki
Hemen hepsi ozlerini yitirmis musluman ve Turk kimligi almis besinci altinci nesil olmuslar artik gecmislerini bile hatirlamiyorlar
seneler once edevlet te soy agaci diye bir sistem cikardilar bende gidip bakmistim 1850 ye kadar gidiyor daha gerisi yok ama eksisozlukte bir cok paylasimda insanlar dedelerinin dedelerinin isimlerinin Turkce olmadigini gorunce sok gecirmisler paylasmislardi genelde hep ermeni olduklarini ogreniyordu insanlar
Ermeni kimliginde kalsa hep korku icinde yasayacak ee naapsin yani adamda hakli
dile kolay bir suru nesil gecmis ustunden unutulmus gitmis. Anadoluda gercek Turk yuzde kacki zaten? Cok azdir
bende bu sabatay mabatay bu muhabbetlere kil oluyorum kacimiz gercek Turk? bizim ulkenin nufusu amerikadan karisik
Yahu bir türlü gözünüzle okumayı ve olaylara bakmayı öğrenemediniz gitti.
Orada türbanlı bacıyı çembere almışlar kameralar çekmesin diye, emme salak herifler balkonlardan video çekileceğini ve herkeste cep telefonu olduğunu öğrenemediler gitti.
Polis amiri nasıl olsa kimse görmez diye, öbür polislerde kimse göremiyor nasıl olsa kafasındalar.
Haaa... Belki farkında değilsin ramazan bitti, sahura kalkman gerekmez artık.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri