Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVİ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da BofA ve Y/F hiç bir şey olmamış algısı yaparak ne de güzel malı yedirdiler, Piyasada 1.8 mlyr alarak ne kadar iştahlıymış!
    Salı doji bıraktı. Ortalamalardan uzaklaştı, ortam malum.. İmamoğlu işi, MB toplantısı, vade sonu vs derken piyasa temkinli olacaktır..
    Ben borsa tarafında olumsuz değilim ama karını alan kenara gelsin bakalım nerede tutacaklar endeksi..Kısa vadecilerden çok orta uzun vadeci oyuncular önemli.
    Tahvilde de bugün satış var.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Salı doji bıraktı. Ortalamalardan uzaklaştı, ortam malum.. İmamoğlu işi, MB toplantısı, vade sonu vs derken piyasa temkinli olacaktır..
    Ben borsa tarafında olumsuz değilim ama karını alan kenara gelsin bakalım nerede tutacaklar endeksi..Kısa vadecilerden çok orta uzun vadeci oyuncular önemli.
    Tahvilde de bugün satış var.
    Ben de Borsa tarafında olumsuz değilim, çevremizdeki belirsizlik/olumsuzluklara rağmen, güzel performans gösteriyor! Çoğu zaman Teknik, Temel ve Beklentinin tersini yaparak hedefine gidiyor!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ben de Borsa tarafında olumsuz değilim, çevremizdeki belirsizlik/olumsuzluklara rağmen, güzel performans gösteriyor! Çoğu zaman Teknik, Temel ve Beklentinin tersini yaparak hedefine gidiyor!
    ufak bir mola verebilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •