Günlük 25 TL yi veri ücretine ayıracam ancak öyle olur. Yoksa günlük 1-2-3 milyon hacım 40 bin TL paracık ile çok riskli oluyor. Borsa en azından bana meşgale oluyor. Yoksa ikindiye kadar yat su içmek zorunluluğu olmasa iki üç gün yatarım. Siftah iyi değildi. Yarın başlıyorum maça bakalım ne olacak bugün ders çalışayım az. Egeduk başkanın kâğıdını izledim adam kamyonla veriyordu.
Bu topike belirli kişiler musallat olmuş,hep ayni terane![]()
amerikanın bunak moruğu israrail çakallarını şımartmaktan vaz geçmeli amerikanın şımarttığı bu israil çakalları istedikleri arap ülkesini hiç çekinmeden vurma kabadayılığının bedelini sert bir sekilde ödemeli dünya bu kabadayılığı çakallığı terbiyesizliği ahlaksızlığı seyretmemeli batının bazı çakal yöneticileri israil çakallarının suriyeyi istediği zaman vurmayı kınamazken iranın bu çakallara usulende olsa vurmasını kınıyor bu ne terbiyesizlik bu ne ahlaksızlık dünya pisliklerinden arınmayana kadar dünyaya huzur barış gelmez amerikanın siyasi çakalları bir gün yumucuk çinin sert tokadını yiyecekler yüce TANRI nın tokadı kazığı bir gün bunlara mutlaka girecektir gelecektir Türkiye israil çakallarıyla her türlü ilişkiyi kesmeli insan hakları her şeyden değerlidir
Avrupa'dan pahalı olmayı nasıl başardık?..
https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...asardik/738508
Yer İmleri