Tahtacı süreci çok iyi yönetti. Ky yi üstünden attı ve sürmeye başladı 250 lerden tekrar gelir KY![]()
KAP: ATATP [ ] ATP YAZILIM VE TEKNOLOJİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1274239 Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2024-04-17 Dil Seçimi Dil seçimi Türkçe İngilizce Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Açıklama Şirketimiz takip ettiği gelişmeler ve piyasa
ihtiyaçları doğrultusunda "otonom robot" ve robotik süreç otomasyonu yazılım
çözüm hizmetlerine odaklanmak amacıyla çalışmalara başlayacaktır. Bu kapsamda hizmet
sunacak "ATP RobotX" markamız için Türk Patent ve Marka Kurumu'na
başvuru yapılmıştır. Başvurumuza 2 ay içerisinde itiraz gelmemesi durumunda ATP
RobotX markası, Şirketimiz adına tescil edilecektir.
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
RobotX ortaklara hayırlı olsun
ATP robotX potansiyel müşterileri (thy ye kurulumu yapmışlardı)
Depo senaryosu
Trendyol, hepsiburada, n11
Thy, pegasus
Migros, carfur, bim, sok
Getir, yemeksepeti
Restorant yemek servisi
Burgerking
Vb
Hastaneler
İlaç dağıtımı ve sterilizasyon işleri
Oteller
Karşılama, Yol gösterme, temizlik ve
Servis
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ATP Digital Direktörü sn. Okan Kurdoğlu radyo programına verdiği röportaj dan notlarım;
Turkish Airlines bünyesinde başlatılan robotik yatırımların ilk etabı başarıyla tamamlandı. Firmanın bu alandaki yatırımlarının kısa sürede karşılığını alması bekleniyor.
Sn. Kurdoğlu, diğer firmalarla olan iş birlikleri ve entegrasyon çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ana hedefin, robotların üzerine kurulu yazılımlar olduğu ve bu yazılımların mevcut sistemlere adapte edilerek otomasyon sağlanması gerektiği vurgulandı.
Ayrıca, okullar ve hastaneler gibi sosyal alanlarda yapay zeka entegreli robotlar üzerine görüşmeler yapıldığı bilgisini de paylaştılar.
GreenX tarafından yapılan açıklamada ise, zamanla sektördeki haber akışının artacağı ve bu durumun sektöre yeni bir soluk getireceği ifade edildi.
Son olarak, 2026 yılına özel bazı zorunluluklar ve 2050 yılı itibarıyla dünya genelinde tüm enerji kaynaklarının yenilenebilir enerjiden sağlanacağına dair planlar da dile getirildi.
Bu yenilikler, ATP için de yeni kapılar açacak gibi görünüyor. Değer yatırımcısı için heyecan verici zamanlar olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
böyle namussuzluk olmaz. KAP haberini biliyorlar. 3 gündür tavan götürüyorlar. şimdi burdan sırtlarına yükleme vakti. sırf bu hareketleri yüzünden 75 lirada vedalaştım. isterse uzaya gitsin umrumda bile olmaz.![]()
çok güzel bir haber dostlar...hayırlı uğurlu olsun...robotik işlere giren yazılım şirketleri geçen aylarda uçmuşlardı...atatp yeni yeni bu işlere girmeye başlamış...hem de çok iddialı bir şekilde...güzel etkileri olacaktır...atatp yoluna devam ediyor...elinde bulunduranlar hayrını görsün...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri