dayuu dün düşüş bitti dibi gördük diye yazdın mert dayuuuya....
Mertabim daytradeci değil tohatlı abi, ptesi den bu yannı hergün lönküm diyo, napim bende üçgündür lönk olan birisini korkutup en dipten lönkünümü kapattırayım
Ücgün lönkü tutan 3 ayda tutar sıkıntı olmaz ona
Mertabim daytradeci değil tohatlı abi, ptesi den bu yannı hergün lönküm diyo, napim bende üçgündür lönk olan birisini korkutup en dipten lönkünümü kapattırayım
Ücgün lönkü tutan 3 ayda tutar sıkıntı olmaz ona
dayuu bilmece gibi.....yanlış anladım bugünde diplerden al sat yaptık ama heybemiz dolmadı daha.......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
dayuu bilmece gibi.....yanlış anladım bugünde diplerden al sat yaptık ama heybemiz dolmadı daha.......
Sen ben daytradeciyik, akşama kadar dansöz gibi kıvırırız, mertabim kıvıramaz, kazanana kadar pozda bekler durur. Bildiğin ky işte, düştükçe pacallıyo
Biz profesyoneliz dayucuğum
Düşen bicağı tutmam, ölü kedi zıplaması bu
Şort devam
Ben bu yazıyı kırmızıyken değil tepki yaptığında yazdıydım
Şort devam
Endekis düşerken bi elde puro diğer elde kahveyi yudumlarken izlemek paha biçilmez
Bugün yeşil kapanış olur diyordum, tahminim tutmadı, heralde akşam pazarı ucuzluğu yapıcak
Ben bu yazıyı kırmızıyken değil tepki yaptığında yazdıydım
Şort devam
Endekis düşerken bi elde puro diğer elde kahveyi yudumlarken izlemek paha biçilmez
Bugün yeşil kapanış olur diyordum, tahminim tutmadı, heralde akşam pazarı ucuzluğu yapıcak
Reyiz bi karar ver ,gün kırmızı mı yeşil mi ..televizyondaki elemanlar gibi düşerse düşer yükselirse yükselir deme ..net ol ..
Yer İmleri