arkadaş sen yazmadan ben sana yazmıyorum.
bir zahmet bana yazma ne yaparsan yok.
ne senle ne de derdinle uğraşacak vaktim de halim de yok.

Originally Posted by 
casual

sen  akademisyenim diyorsun,  bu olaya sadece "geçmiş olsun" dersen..  seni bankaya  koruma görevlisi yapmazlar.   yok ben sahte akademisyen değilim dersen  zaten imarzedelerin parasını esasen kendinin çaldğını  bilirsin..  
peki bu ne? olay olduğunda  sen ve senin gibi  konunun uzmanlarının  olay hakkında  art niyetli ve kasıtlı olarak sessiz kalması..
bununla ilgili daha önce örnek vermiştim;  çocuk istismarı konusunda  yurtdışında  çok ciddi eğitim/öğretim alan bir prof un,   çıkarı için çocuk tecavüzlerini onaylaması, sessiz kalması vs..
karşındakini hafife alarak esasen  kendini  düşürüyosun  fakat bu zaten  sanırım senin canını sıkmıyor.. açıkçası  ben  doç  olsan.   kendimi küçük düşürmekten rahatsız olurdum..
bu ülkede veya dünya da  başka bir ülkede  muhtemelen  sen  hazine bonosuna  insanların hayati birikimi yatırmasının  akla, bilgiye    uygun görürsün..   peki senin bütün birikimin  dibs te gasp edilse, ve sana konunun uzmanları   "geçmiş olsun" dese.   sence bu hakaret olmaz mı?
hadi beni geçtim.  bu birikimi asla yerine koyması mümkün olmayan insanlar ne olacak?  
ben en başından beri buradaki  herkesi  olayın  devletin yaptığı bir "gasp" olduğuna ikna ederdim..  ikna etmek istemedim. zira   ortada bir zihniyet bozukluğu var.  
esasen düzelmesi gereken budur..  açıkçası  bonozedeler için  farklı alanda uzman olanlardan da destek alarak   söke söke   gasp edilen   hakları geri alma imkanım da vardı..
ama bu yolu da denemedim.. zira zihniyet düzelmeden  sadece imarzedelerden yapılan gaspın geri alınması  insanlğığı kurtarmayacak..
olay hakkında  en küçük  bilgiye sahip olmadan   ve gerçek anlamda konuyu tartışmaya niyetin ve niyetiniz olmadığı için  bende  tartışmak istemedim..
olan olmuş zaten  katliam yapılmlış,  üzerinden 14 yıl geçmiş  hayati birikimleri gasp edilenlerin bir kısmı vefat etmiş yada  yeni yoksul hayatlarına alışmışlar.. 
benim derdim  ZİHNİYET BOZUKLUĞU  ile..    ama yinede neyi anlatacaktın  "kapasitem olsaydı" merak ediyorum.    
devletin   anayasal suç olan ve  3. dünya ülkelerinde bile olmayan   dibsler de dolandırıcılık, sahtekarlık  yaparak (mülkiyet hakkı, kişi adına saklama olmadan)  dijital ortamda  hazine kağıtlarını  aracı kurumlara satma yetkisi vermesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?
mahkemelerin herşeye rağmen (tüm baskılara)  aihm zoruyla  bonozedeleri haklı görmesi ve yasal faiz işletilerek  satın alınan tarihten itibaren başlamak üzere ödenme kararını   yasa ile   meclisin   önüne geçmesi  ve  mahkemelerin bunu  haklı görmesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?
kusura bakma   bu olay sen ve  başkalarının başına gelene kadar  bu bir   katliamdır ve dünya da eşi benzeri yoktur..

Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Yer İmleri