Originally Posted by
ENGRANDMASTER
Bence
Ben bu işlerden heç anlamam
O saydığın sertifikaların sahtesinin fotoğrafını bile görmedim
Ama yapıştır şuraya 20 yıllık bull market gösteren grafiği de müridin olalım
Ama ne temel olarak ne de konjonktürde senin dediğin yok
Benim Şeyh olmak gibi bir niyetim bir isteğim yok. Zira bizim iş ketum adam işi. Teknik analiz sistemimi de bu topiclerde çok eskiden paylaştım. O paylaşımım bile bence hata.
En son İSCTR topiğinde vatandaşın biri böyle yakın zaman % 40 faiz varken borsa olmaz dedi. Ben de yazdım ki İnşallah piyasanın çoğunluğu senin gibi düşünüyordur.
Yukarıda siyahla karaladım kim diyor bunu? Bu piyasada en önemli şey çeşitli krizlerde önce malın en ucuza çoğunluktan toplanmasıdır. Sonra bilançosu da gelir muazzam anlaşmalarda gelir.Sİzin bugün gördüğünüz bilançoyu adam 1 sene önceden biliyor zaten. Eğer mal toplanmışsa nereye evrileceğini de. Bunu da Gerçekten iyi bir teknik analiz sistemi yoksa o operasyonun içinde olmak dışında yakalamanın imkanı yok. Daha bunun bile farkında olmayan insanlar var bu piyasada.
Çok basit giren paranın kar ederek çıkabilmesi için gereken şartlar bellidir. Yoksa patronda tahtacı da zarar eder. Daha bunun bile farkında olmayıp 3-5 karlı işlem yaptım diye kendini guru sananlar var.
Madem o kadar yazıp insanların zamanını alıyorum. Daha önce yazdım bir kez daha yazayım ;
Eğer bu endeks 9168 değerse abidik gübidik hisseler hariç oradan mal alan çuval ile para kazanamazsa hepimiz dükkanı kapatıp gidelim.
Ama paranın büyüklüğüne göre en az 3-5 hisseden oluşan bir portföy yapmak şartıyla.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri