Benim Şeyh olmak gibi bir niyetim bir isteğim yok. Zira bizim iş ketum adam işi. Teknik analiz sistemimi de bu topiclerde çok eskiden paylaştım. O paylaşımım bile bence hata.
En son İSCTR topiğinde vatandaşın biri böyle yakın zaman % 40 faiz varken borsa olmaz dedi. Ben de yazdım ki İnşallah piyasanın çoğunluğu senin gibi düşünüyordur.
Yukarıda siyahla karaladım kim diyor bunu? Bu piyasada en önemli şey çeşitli krizlerde önce malın en ucuza çoğunluktan toplanmasıdır. Sonra bilançosu da gelir muazzam anlaşmalarda gelir.Sİzin bugün gördüğünüz bilançoyu adam 1 sene önceden biliyor zaten. Eğer mal toplanmışsa nereye evrileceğini de. Bunu da Gerçekten iyi bir teknik analiz sistemi yoksa o operasyonun içinde olmak dışında yakalamanın imkanı yok. Daha bunun bile farkında olmayan insanlar var bu piyasada.
Çok basit giren paranın kar ederek çıkabilmesi için gereken şartlar bellidir. Yoksa patronda tahtacı da zarar eder. Daha bunun bile farkında olmayıp 3-5 karlı işlem yaptım diye kendini guru sananlar var.
Madem o kadar yazıp insanların zamanını alıyorum. Daha önce yazdım bir kez daha yazayım ;
Eğer bu endeks 9168 değerse abidik gübidik hisseler hariç oradan mal alan çuval ile para kazanamazsa hepimiz dükkanı kapatıp gidelim.
Ama paranın büyüklüğüne göre en az 3-5 hisseden oluşan bir portföy yapmak şartıyla.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
''Ketumum, bir şey söylemem ama söylenenlere itiraz ederim'' diyorsun...Neyse geçelim onu...
Sende çok açık bir yorum alsak.Çünkü ne dediğini anlayamıyorum..SOMUT KONUŞALIM..
Online -açık net ve 2-3 aylık yorum olsun,değişmeyecek analiz .....Bunu da kayıt altına alalım..
tarih; 22 nisan 2024 ..Bıst100 9800 lerde ve 3 dolarda...SP500 4967 de...
Şimdi ,buyur...2-3 ay sonra ne olabilir...?
...
Rakam olsun,net olsun...soyut şiir gibi olmasın.Dinlersin ama kafanda bir şey kalmaz.sadece hazzı kalır.
Lamı cimi YOK.kayıt altına alalım....ve bu muhabbeti bir daha açmayalım.Sonra zamanı gelince tebrik edelim..![]()
Son düzenleme : ABKA; 22-04-2024 saat: 12:55.
Arkadaşım onu geç...Eğe 2-3 aylık bıst100 ve sp500 öngörün varsa BUYUR İFADE ET...Yoksa traş tapmayalım.
Eğer açık ve net tezini ortaya dökmezsen kimseye -fikrinden dolayı- tek kelime edemzesin..
Yok öyle yağma..hem ELEŞTİRECEKSİN hem de kendi düşünceni KAYIT ALTINA ALINMAK ŞARTIYLA söylemeyeceksin...
1 guruş alış gelmiyor tahtalara... salaan birinin çiziktirmesi lazım, başka olmaz
Ben 3 kere batmış adamım .KARŞIMDA sertifikalılar..ama cevap yok..
Burası başka topiğe benzemez.Hele X deki yorumculara hiç benzemez.Orada engellersin.Ama burada önüne ŞAK DİYE belge koyarlar.
Taner burada yazıyordu.Eleştirilere dayanamadı gitti.Şimdi X de abonelik açmış.Beni de engellemişti.2 yapıcı eleştiri yaptığım için
SÖZÜN ÖZÜ , zdx-lunar solue ve turcoya,2-3 aylık sp500 vede bıst100 senaryosu sordum..cevap yok..O zaman SONSUZA kadar susun.
Hayır SERTİFİKALI ABİLERİMİZİN maharetini görecektik.Malum ben HARRANLIYIM.
Ben zaten öngörümü son 4-5 günde defalarca yazdım...
Fikir beyan etmeyip-senaryo çizmeyip,çizenlerin yanlışı olsun da laf çarpalım olmasın...
BU KONU BENİM AÇIMDAN NET OLARAK SONUÇLANDI..
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri