bence ilk etapta ABD ye gidecekmi sınavı önemli,..buradaki duyumlar fos çıkarsa,..iktidar biraz toparlar, muhalefet biraz yumuşar,..
bence ilk etapta ABD ye gidecekmi sınavı önemli,..buradaki duyumlar fos çıkarsa,..iktidar biraz toparlar, muhalefet biraz yumuşar,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
İlk defa doğru bişey yapmış
Yerel halk ne demek ?
Ekonomiyi batırdılar... sıra etnik bölücülüğe geldi
Kabul edin veya etmeyin türkiye'de 72.5 milletten adam var, etnik kökenine bakarsak
Tayyip ve avaneleri "yerel halk " sözü ile bunu kaşıyıp, nabız yoklamaya başlamış olabilirler.
Bir 2. Si
22 senede bunların ağzından 1 kere TÜRK kelimesini duymadık. Ama suriyeliler kardeşleri oluyor
Şimşek " suriyeliler gerçek sahibi, siz yerel halksınız " diye türkleri kastetti
Bu akepe'de "suriyeliler dursun, asıl türkler gitsin" diyen oldu çünkü
ariston abi atayiz olamaz merak etme yaş itibariynen mimkin deel.
çok genç yaşlarda oldun oldun...olamadın söküp ataman öyle bi bişey bu
haa kafayı yiyebilirsin ama orası biraz karışık. misal şahit. benle takıldı biraz.. sonra kayboldu gitti .. en son geldi mehdi benim dedi. gitti.... mehdi diyip gelip gidiyor. yazık oldu adama.
ben ne bilem kaldıramayacaklarını.
![]()
iyi tarafından bakarsak bi mehdimiz oldu
bilemedim genee...
benim burada en garanti gördüğüm Natonun Güney kanadını temsilen Rusyanın kuşatılması,..
ABD Kuzeyden İsveç /Finlndiya ile bunu sağladı,..üstelik Güneydeki Türkiyeye yaptırdı bunu, bunu sağlamışken İstikrarsız bir Türkiyeyi şu sıra asla istemez diye düşünüyorum ki, İsrail Kuzeye doğru Gazze ve İranla start vermişken, düğmeye basmışken Türkiye mutlaka ötelenecektir, hedefe konmaz diye düşünüyorum, işte tam buraya yeni anayasa işi de denk geliyor,..
bunlar böyleyken, ABD ye gidilemezse şayet çatlak var demektir,..ve bu çatlak öyle böyle değil büyüktür,..
çünkü iktidar yakın zamanda ABD ye taraf attığı adımlarla yol aldığını düşünüyor, kendileri açısından burada tek olumsuz durum yerel seçim malubiyeti, eğer sıcak bulabilerlerse buna rağmen en az 4 senemiz var diyorlar,..zaten bunu CB kendide söyledi,..
Hay anayasanız batsın
1. Mevcut anayasa kimin tavuğuna kışt demiş, kime ne haksızlık yapmış ?
2. Mevcut anayasayı yapanlarda bu vatanın askeri, evladı idi...
Ve bu vatanı 1.5 milyon maaş alan genel müdürlerden daha çok seviyorlardı.
3. Zaten bu, 6gökten allahı indirse, kuran getirse ben onlarıda inkar ederim
4. ÖZEL
sende buna uyup, yeni anayasa diye ortalığa saçılırsan... seninde....
Sende adam deelmişsin
Irak Hükümet Sözcüsü'nden "PKK" açıklaması:
Irak ve Türkiye arasında PKK konusunda yarı anlaşmaya varıldı
Siyasi mülteci olacaklar, silah taşıma hakları olmayacak
Yer İmleri