10 geçildi,bangır,bangır bağırıyorduk bunun değeri 10 üstü diye,esasında önce geçilmesi lazımdı,baktılar şampiyonun ayak sesleri duyuldu şampuanlıktan kurtuldu,benim ilk hedefim 8 üstüydü şükür oranın üstüne çıktı çoğunu postaladım gitti artı ts'ciyim oda 1.40 seviyelerinden kurtuldu eski seviyesi 1.80 gördü,tabiki üzüntüm bunu 8 üstünden verişim oldu yani bedava gitti sayılır,gitsin önemli değil,benim gibi çoğuda kazansın isterim herkese bol kazançlar.
Az önce biten sivas-fb maçı sonrası gs ile fb arasında ki puan farkı 4 e çıktı..bu sonuçla şampiyonluğa ciddi bir adım atılmış oldu..
Kaç tavan gelir acaba.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beklentiler alınır gerçekler satılır Üstat. ne tavanı ? cimbom artık şampiyon. bundan sonra gelecek senenin kadrosu fiyatlanır. genel kurul var başkan kim olacak ? bu fiyatlanır. kadro iyi kurulursa şampiyonlar liginde başarılı olurmu fiyatlanır ? ama bu sene artık bitmiştir. eğer kaza olmazsa şampiyonluk % 99 garanti. tabi futbol bu her şey olabilir. yatırım tavsiyesi değildir.
Noldi sana noldi sana tabanamı gidion,10.80 üstüne attı,9.48 devre kesti...çok hızlı gitti soluğunu kestiler peşinden,neyse alacağımızı aldık,çünkü olacağı buydu,6-7 uyuzlan birden 10 üstüne at,adam biraz yavaş hareket eder çaktırmadan,zaten sportiflerin hepsi satıcılı
![]()
Yer İmleri