-

Originally Posted by
twilight1517
İlk çeyrek ne kadar kar gelebilir tahmini olan var mı acaba?
2024 ilk ceyrrek vuk şeklinde gelecek ve vergı daıresıne gelen bılanco enflasyon muhasebesıne ugramyacak . o nednele güzel bır kar yazacaktır . ana faaliyetten kar marjı güzel 30/40 milyon tl arası bır rakam şaşırtıcı olmaz
-
644 tl zirve ye cok yakın seyredıyor hısse . 590 ile gaftalık kapanış yapan sumas da su an ilk çeyrek vuk ve genel kurul beklenıyor .
asıl önemlı olan ıse yenı yönetım nasıl yol izleyecek .
ekşioğlu ailesi ertürk aılesının devamı . ama anlayıs ve ızlenecek yol şirketı nereye evirecek . yönetımde olanlar ekşioğlu hukuk bürsü mensubu . zaten şirket hukuk bürosu gıbı
avukatlardan oluşuyor
-
1 üye 9 ziyaretci misafirler cogalmış
-

Originally Posted by
camc43
1 üye 9 ziyaretci misafirler cogalmış��
daha dur neler olacak
-
Eger bu sene enflasyon muhasebe işi olmasaydı son ceyrekte 43 milyon kar yazacaktı.... 2024 ilk çeyrekte 40-50 arası Bi kar beklememiz herhalde sürpriz olmaz
-

Originally Posted by
twilight1517
Eger bu sene enflasyon muhasebe işi olmasaydı son ceyrekte 43 milyon kar yazacaktı.... 2024 ilk çeyrekte 40-50 arası Bi kar beklememiz herhalde sürpriz olmaz
em 2024 de de devam edecek . yanı parasal zarar devam edecek demektır . soyle bır durum var eğer baz etksı ıle son ceyrekde enflasyon duserse bu sefer bu durum artıya doner.
artık sumas ıcın bu öenmlı degıl asıl onemlı olan yeni yönetım kurulu . şirkette erturkler yok artık . bu şirket satıldı ama açıklama yapılmıyor .
ekşioğulu ailesine geçti şirket . bakalım açıklama ne zaman gelecek .
-

Originally Posted by
Rowing
em 2024 de de devam edecek . yanı parasal zarar devam edecek demektır . soyle bır durum var eğer baz etksı ıle son ceyrekde enflasyon duserse bu sefer bu durum artıya doner.
artık sumas ıcın bu öenmlı degıl asıl onemlı olan yeni yönetım kurulu . şirkette erturkler yok artık . bu şirket satıldı ama açıklama yapılmıyor .
ekşioğulu ailesine geçti şirket . bakalım açıklama ne zaman gelecek .
Enflasyon muhasebesi olacaksa yine son ceyrekte olacak sanırım değil mi?
-

Originally Posted by
twilight1517
Enflasyon muhasebesi olacaksa yine son ceyrekte olacak sanırım değil mi?
hayır her çeyrekte
. zaten sumas 6 ve 12 ayık atıyor . 3. ceyrek ıle sanmıyorum hedeflenen enflasyon tutarzsa artı yazar bu sefer sırketler .
ama sumas ıcın artık bunlar onemsız .
asıl önemlı konu yonetım kurulu tamamen değişti . hisse oranlarında değişim yok ama şirket resmen el değiştirdi .
yenı yonetım ne yapacak ızleyelım bakalım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri