Sayfa 76/189 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. İyi iyi yavaş yavaş sistemcilerde doğru yolu buluyor..Hisseye dönüyor..

2. Sn.Keçinin performansı muhteşem tebrikler..Piyasanın düşüş veya yatay olduğu dönemlerde ki performası nasıl? yılbaşından bu yana çeketini astığın hisse yükseldi zaten..Karlı beklentisi olan şirketler %200-300 yaptı..Bence disiplinli olup doğru hisse 1 e 1 viopda olmak en güvenlisi..

3. Twetter da da bi tarama furyası başladı bunu 2015-2016 dan bu yana yapan var mı? Böyle bi başarı varsa,bi arkadaşın paylaştığı yöntemi burda paylaşayım,kazançlı olacağına ihtimal vermediğim için denemedim..

4. Bu arkadaş hisse tarama üzerine çalışmalar paylaşmış.

https://twitter.com/fr3762

5. selamlar
    uzun süredir yazamıyorum. açıkçası yazılanları okuyamadım da. sadece son 4-5 sayfaya yüzeysel bakabildim. 2-3 yıldır viop sistemler üzerine çalışıyorum. şahsen hızlı sistemlerin istikrarlı kazanç sağlayabileceğine inanmıyorum.
    sn. keçinin hisse mantığı güzel ancak anlamadığım SL seviyesi yüzde kaç? ve Sl olma oranı tüm işlemlerin % kaçı? yazıldı ve gözümden kaçtı ise özür dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    selamlar
    uzun süredir yazamıyorum. açıkçası yazılanları okuyamadım da. sadece son 4-5 sayfaya yüzeysel bakabildim. 2-3 yıldır viop sistemler üzerine çalışıyorum. şahsen hızlı sistemlerin istikrarlı kazanç sağlayabileceğine inanmıyorum.
    sn. keçinin hisse mantığı güzel ancak anlamadığım SL seviyesi yüzde kaç? ve Sl olma oranı tüm işlemlerin % kaçı? yazıldı ve gözümden kaçtı ise özür dilerim.
    @sezer öncelikle neyden bahsettıgını ben anlamadım.

matador sl değişkenmiş.

karlı işlem yüzdesi anlattıgına göre %100
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Son iki işlem günü ne durumda sistemleriniz paylaşabilecek var mı ? benim -1.550 puan eksi net bunun bin puana yakınını dün yaptı.

son 11 işlem günü ise + 6,150 puan.
    sadece bir kişi paylaşmış durumunu.

8. son 2 gün 1500 puan artı son bir hafta 4500 artı

Sayfa 76/189 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •