Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4367 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. olaki ileride bedelli açıklarsa ben hissede sıfırlanırım ve al-sat haricinde elimde hisse tutmam,(kcaer için degil ,bedelli açıklayan her şirkette tutumum budur,en basit deyişle yatırımcının cebine elini sokan şirket hava cıvadır.bir gün koç grubuda bedelli yaparsa fikrimi revize ederim...)hakan kcaer bir daha kendini tahtadan fonlamaya kalkarsa yine aynı şekilde uzaklaşırım..şirket beklentileri ,büyümesi çok iyi (patron faktöründen soyut olarak) ;ama eskilerin durumu özetleyen bir aforizması vardır : ''tahtadaki fiyat gerçek fiyattır''..şirket tamda atağa kalkmışken hisse satışından dolayı artık ben şirkete güvenmiyorum..(misal aynı nedenden astora'da alarko'yada ,doaşa'da güvenmiyorum.. )..rastgele..

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    olaki ileride bedelli açıklarsa ben hissede sıfırlanırım ve al-sat haricinde elimde hisse tutmam,(kcaer için degil ,bedelli açıklayan her şirkette tutumum budur,en basit deyişle yatırımcının cebine elini sokan şirket hava cıvadır.bir gün koç grubuda bedelli yaparsa fikrimi revize ederim...)hakan kcaer bir daha kendini tahtadan fonlamaya kalkarsa yine aynı şekilde uzaklaşırım..şirket beklentileri ,büyümesi çok iyi (patron faktöründen soyut olarak) ;ama eskilerin durumu özetleyen bir aforizması vardır : ''tahtadaki fiyat gerçek fiyattır''..şirket tamda atağa kalkmışken hisse satışından dolayı artık ben şirkete güvenmiyorum..(misal aynı nedenden astora'da alarko'yada ,doaşa'da güvenmiyorum.. )..rastgele..
    geçmişte sasa ve hektaş sürekli bedelli yapıyordu ve her bedelli kararı verdiğinde hisseleri yukarı fırlıyordu...ben eğer bedelli olacaksa ?? kocaerde de benzerinin olmasını bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte sasa ve hektaş sürekli bedelli yapıyordu ve her bedelli kararı verdiğinde hisseleri yukarı fırlıyordu...ben eğer bedelli olacaksa ?? kocaerde de benzerinin olmasını bekliyorum...
    keko,sasa ,hektaş dönemsel bir ponzi idi .şirketler önümüzdeki 30 yılı degerlemişlerdi.erdemoğlu ,benim hissemin degeri bu degil demesine rağmen millet hisseye saldırıyordu .zaten sonrasında erdemoğlunun blok satışları geldi amacının ne olduğu ortaya çıktı. yapışanların serveti tl bazında bile.yüzde 50 eridi..önümüzdeki dönemde çok görecegiz artık bu bedelli haberlerini çünkü : eskisi gibi bedava kredi bulamıyor şirketler,kredi faizleri yüzde 90 A yakınsamış durumda . dandik şirketler ya ortak satışı yapacak yada bedelliye gidecek..dikkatli olmak lazım..benim fikrim bu..

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    keko,sasa ,hektaş dönemsel bir ponzi idi .şirketler önümüzdeki 30 yılı degerlemişlerdi.erdemoğlu ,benim hissemin degeri bu degil demesine rağmen millet hisseye saldırıyordu .zaten sonrasında erdemoğlunun blok satışları geldi amacının ne olduğu ortaya çıktı. yapışanların serveti tl bazında bile.yüzde 50 eridi..önümüzdeki dönemde çok görecegiz artık bu bedelli haberlerini çünkü : eskisi gibi bedava kredi bulamıyor şirketler,kredi faizleri yüzde 90 A yakınsamış durumda . dandik şirketler ya ortak satışı yapacak yada bedelliye gidecek..dikkatli olmak lazım..benim fikrim bu..
    bu yüksek faiz ortamında yatırım yapmak gerçekten de çok zor... kocaerin hikayesi ile bence her türlü desteği görür...yatırımcı da buna destek olur düşüncesindeyim...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek...umarım ne kısa sürede 69 zirvemizi geçeriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu yüksek faiz ortamında yatırım yapmak gerçekten de çok zor... kocaerin hikayesi ile bence her türlü desteği görür...yatırımcı da buna destek olur düşüncesindeyim...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek...umarım ne kısa sürede 69 zirvemizi geçeriz...
    her şey bir yana ben şirketin bedelli yapacağını düşünmüyorum ,kendi ayağına son kurşunu sıkmış olur ve piyasadaki ,borsadaki kıytırık şirketler ligine gönderilecegini bilir..(heleki o 10 miyon lot sindirilmemişken)
    bofa cuma aldığı malların bir kısmını verdi.61 üstünde bir kaç gün kapatırsa önce 63 sonra zirvesini yoklayabilir..zaten altta 55 kırılmağı sürece trend bozulmaz..ytd..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •