-
İşbankta yine sorun var,son sıralardaki hisse satışlarım gözükmüyor,ama yatırım hesabı sıralamada gözüküyor,satışta neden gözükmüyor tamamı,örneğin TS gözükmüyor,ama yeni aldığım gözüküyor,işbank kullanan varsa sizdede böylemi,işceptede gözükmüyor,bu işbankası zamanlan beni çıldırtıyor,6-7 senedir devamlı işlem hatası verirmi bir banka,almışlar bebeleri işe uğraş dur
-

Originally Posted by
refaba
İşbankta yine sorun var,son sıralardaki hisse satışlarım gözükmüyor,ama yatırım hesabı sıralamada gözüküyor,satışta neden gözükmüyor tamamı,örneğin TS gözükmüyor,ama yeni aldığım gözüküyor,işbank kullanan varsa sizdede böylemi,işceptede gözükmüyor,bu işbankası zamanlan beni çıldırtıyor,6-7 senedir devamlı işlem hatası verirmi bir banka,almışlar bebeleri işe uğraş dur

Sorunu hallettik,olay hissenin tamamına satış koymuşum ondanmış,moruklaşıyoruz artık,ama işbankası çoğu kez hata veriyor o ayrı konu,zaten çoğu malda taksit olayını kaldırmışlar,yani paran varsa peşin alacaksın diyorlar,bana özal zamanını hatırlatıyor,o zaman hiç olmazsa milletin nakit parası vardı,şimdi hepsi iflaslık ve bitik,yine buradan ülkeyi bu hale getireni lanetliyorum.
-
-
-
Petkimi yine şamar oğlanına çevirdiler,geçen 21-şimdi 19
-
-
-

Originally Posted by
Koray
Ablamızı Boğazda bir balık rakı ikramına davet ediyorum,
Sadece iki kişi.
Gönderi Kuralları