Sayfa 820/2404 İlkİlk ... 32072077081081881982082182283087092013201820 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

hesabim garanti yatirimda 8 yildir ..

trade yapacagim platformu iyi ve hizli komisyonu ucuz kurum tavsiye rica ediyorum
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    54 ustu zorlaniyor gibi ama bence dolar gider belki borsada dolar la zirve yapip sonra dusebilir
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Borsa da hepimizin orta yolda buluşmamız mümkün değil ..çünkü herkesin duygu düşünce ve beklentileri farklı ..zaten piyada bu neden ile oluşur ..kimisi düşüşe oynarken kimisi de yükselişe ..doğrusu da bu zaten.
    sevgiler
    Çok haklısınız Bizlerin yaptığı ANLIK paylaşımlar da bir işe yaramayacağı anlaşılıyor

Yanlış mı anlamışım ?

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Çok haklısınız Bizlerin yaptığı ANLIK paylaşımlar da bir işe yaramayacağı anlaşılıyor

Yanlış mı anlamışım ?
    Anlık paylaşımlar tabii ki faydalı dır ..her tür samimi paylaşım faydalıdır.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Anlık paylaşımlar tabii ki faydalı dır ..her tür samimi paylaşım faydalıdır.
    Mesela bende aralıklı kademe ve grafik paylaşıyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    hesabim garanti yatirimda 8 yildir ..

trade yapacagim platformu iyi ve hizli komisyonu ucuz kurum tavsiye rica ediyorum
    8 yıllık kurumunu değiştirme bence...
    Hayat hoş gerisi boş

7. sevgili smart gözükmüyor bu ara özledik
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Mesela bende aralıklı kademe ve grafik paylaşıyorum.
    Bundan 20-25 gün önce çakma matriks vardı onunla Grafikler çizmeye formullü indiklerle uğraşır dostlarla paylaşmaya Gayret ederdim ne yazık ki o dönem istemiyerek kapandı sanki
    Paylaşım yaparken kendimde baya bişiler öğreniyordum kendi açımdan ve dostların görmesi bakımından güzel oluyordu ..

Sayfa 820/2404 İlkİlk ... 32072077081081881982082182283087092013201820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •