Sayfa 402/439 ÝlkÝlk ... 302352392400401402403404412 ... SonSon
Arama sonucu : 3511 madde; 3,209 - 3,216 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by Kartal... Yazýyý Oku
    Elinize emeðinize saðlýk Sayýn karayel09 itibar puanýnýz verdim. Bende sizin gibi anladým. Ýnþallah RK onayý bir an önce verirse önümüze bakarýz. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.
    Rica ederim, ben de konu hakkýnda bilgili deðilim. Sadece rekabet kurumunun sitesinde rastladým. Mutlaka konu hakkýnda daha çok bilgisi olan arkadaþlar vardýr.

Benim bilanço dýþýnda bir konu daha takýldý kafama. Þimdi þu cümle ilgimi çekti. "Baþvurudan itibaren 30 gün içerisinde hakkýnda herhangi bir iþlem yapýlmayan birleþme ve devralmalara izin verilmiþ sayýlýr ve bu birleþme ve devralmalar hukuki geçerlilik kazanýr."

Yani þimdi bu iþ aslýnda bitmiþ mi, rakabet kurulunun reddetme hakký ortadan kalkmýþ mý ? çünkü baþvuru yapýlalý kaç ay oldu.
    Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alýntý Originally Posted by karayel09 Yazýyý Oku
    Rica ederim, ben de konu hakkýnda bilgili deðilim. Sadece rekabet kurumunun sitesinde rastladým. Mutlaka konu hakkýnda daha çok bilgisi olan arkadaþlar vardýr.

Benim bilanço dýþýnda bir konu daha takýldý kafama. Þimdi þu cümle ilgimi çekti. "Baþvurudan itibaren 30 gün içerisinde hakkýnda herhangi bir iþlem yapýlmayan birleþme ve devralmalara izin verilmiþ sayýlýr ve bu birleþme ve devralmalar hukuki geçerlilik kazanýr."

Yani þimdi bu iþ aslýnda bitmiþ mi, rakabet kurulunun reddetme hakký ortadan kalkmýþ mý ? çünkü baþvuru yapýlalý kaç ay oldu.
    Benimde çok bilgim yok. Okuyunca öyle anlaþýlýyor. 2024/1 bilançoda belli olur.

3.  Alýntý Originally Posted by Kartal... Yazýyý Oku
    Benimde çok bilgim yok. Okuyunca öyle anlaþýlýyor. 2024/1 bilançoda belli olur.
    Elbette hayýrlýsý tabiki. Sonuçta hedefleri, üretimi, sermayesi, kârý ortada þeffaf bir þirketin hissesine sahibiz. Herþeyden önemlisi de sapasaðlam bir koç grubu þirketi.
    Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Hafta baþlarken haftalýk grafiðimizi de ekleyeyim.
    Haftalýk RSI 63
    Aylýk RSI 69

5. Bilancomuz 21 mayýsta
    Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.

6. RK onayý bilançodan önce gelse, Stellantis satýþlarýný bilançoda görsek ne kadar harika olur

7. Otomobil satýþlarýnda zaten toaso lider. Türkiye'de en çok satýlan araç modeli Fiat.
    Buna stellantis markalarý olan Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall, Free2move ve Leasys gibi markalar da eklenecek.

8. Stellantis’in yýlýn ilk çeyreðinde net gelirleri, 41,7 milyar Euro olarak gerçekleþti05/05/2024 12:49:44

Sayfa 402/439 ÝlkÝlk ... 302352392400401402403404412 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •