Originally Posted by çıtak YERLİLER garanti ve yapı kredi'de minimum 1 milyar tl'lik fazladan alınmış mal var... onlar o malı taşımaz mecbur geri verecekler gün sonunda... pala iyice basar, sıkıştırır, zararlarını çoğaltır hissecilere, lönkçülere duyurulur
Originally Posted by çıtak garanti ve yapı kredi'de minimum 1 milyar tl'lik fazladan alınmış mal var... onlar o malı taşımaz mecbur geri verecekler gün sonunda... pala iyice basar, sıkıştırır, zararlarını çoğaltır hissecilere, lönkçülere duyurulur OYAK'a da güvenmiyorum... bugünkü satıcılar onu rahatsız eder... oda boşaltır biraz... 200-300 gibi maliyet kötü oldu ama 1155600 şort
Originally Posted by çıtak OYAK'a da güvenmiyorum... bugünkü satıcılar onu rahatsız eder... oda boşaltır biraz... 200-300 gibi maliyet kötü oldu ama 1155600 şort thy vadelisi.. 314,5 yi kırarsa bu poz bayağı para verir bence
Originally Posted by çıtak thy vadelisi.. 314,5 yi kırarsa bu poz bayağı para verir bence RAHMETLİ sanatçımızında dediği gibi https://www.youtube.com/watch?v=PGue...&start_radio=1 na gadar satıcı varsa o kadarda alıcı var... 1155600 şortlar... 55350 flat bu saatten sonra biryerlere gidemez... park ederler buraya
Originally Posted by çıtak OYAK'a da güvenmiyorum... bugünkü satıcılar onu rahatsız eder... oda boşaltır biraz... 200-300 gibi maliyet kötü oldu ama 1155600 şort abi naptın sen batırdın beniaslında haklısında ydısı iyi oldu ona güvendim bende...
Originally Posted by çıtak garanti ve yapı kredi'de minimum 1 milyar tl'lik fazladan alınmış mal var... onlar o malı taşımaz mecbur geri verecekler gün sonunda... pala iyice basar, sıkıştırır, zararlarını çoğaltır hissecilere, lönkçülere duyurulur devir teslimi.. 1148000--1150000 bandında yaparlar diye düşünmüştük ama İŞYATIRIM'ın AKBANK ve İSÇ tahtalarına çanak tutması yüzünden, yukarı çekip yaptılar 1,5 milyarlık mal el değiştirdi... Originally Posted by çıtak OYAK'a da güvenmiyorum... bugünkü satıcılar onu rahatsız eder... oda boşaltır biraz... 200-300 gibi maliyet kötü oldu ama 1155600 şort bu olmadı, tutmadı
Bozkurt bak badem bofasına bugunde içinden geçti tahtaların tam alıma niyetleniyorum sel gibi geliyor bekle diyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by sindoma53 Bozkurt bak badem bofasına bugunde içinden geçti tahtaların tam alıma niyetleniyorum sel gibi geliyor bekle diyorum Bu Ensarin 10 günlük aciga satışı 25 milyar civarı gunici Millet alıyor bu deyusa virmanlaniyor bu da kendi malı gibi satıyor iyi yere tezgah acti
Forum Rules
Yer İmleri