bunların aklı fikri tokatçının şortunu indirmekte
gümüşte çekip aldılar şortu
sıra viopta
tabi o baktı yukarı gidiyor
yazamasada kapatmıştır![]()
bunların aklı fikri tokatçının şortunu indirmekte
gümüşte çekip aldılar şortu
sıra viopta
tabi o baktı yukarı gidiyor
yazamasada kapatmıştır![]()
bir halt olacağı yok.
benim ağırlık püskevitçi reiste.
püskevit sektörü etkilenmez bu haberlerden sür dayıcım gidelim.
tanırmısın
faiz sebep enflasyon netice nin bedeli tokatlı bak Şimşek tv de dolar topluyoruz yabancı ilgisi diyor verme bakalım o faizi hangi yabancı bu kafayla gelecek.Para baronları kazandığı sürece yaptığın ekonomik hamleleri överler şuanda bozkurttun trade öyküsünde ÖĞME ve GÖTÜRME dönemindeyiz.
örnek mi istiyorsun bofa 6 ay içinde 8 rapor yayınlamış başka ülkede yok bizde işler piyasa sığ olduğundan bu yüzden paranın dik gelmesi bekleme paranın dini imanı olmaz savunduklarında öyle katladılar paraları .![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
10760 seviyesi 261,8 fibo. Bugün üstünde kapanışı pek sanmıyorum...
Ne yapıyoruz hala dikkatli olalım mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topiğin totoşu bizimn yazdığımız çizdiğimizi takip edip cuk kadar aklıyla bize laf çakmaya geliyor bak bunlarıda söyleyecen 2.40-2.45 dolardan beri bu hareketi yazdık çizdik bunları bildim diye yazmıyorum burada algı yaratmaya çalışanlar var iddialarını ispatlayamamış yediklerini yutanlar var.Yoksa herkes kendi cebine kazanıyor , herkes kazandığını yapsın biz teknik bakıyoruz şablonu kurarken yanına katalizör bulup oyunu kuruyoruz.
teknik olarak 3.35 bölgesine geldik 240 dk graflarda ortalamalar aşağıda kaldı cds ve haber kaynaklı geldik son 1 haftaki hareket pıst 100 buradan sonraki hareketine mola verip vermeyeceğine vıop tarafı karar verecek vade sonu olduğundan çuvalın durumuna bakıcaz kısa vade.
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
26d
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: % 25 kira artış sınırının devam etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
düşünüyorsa emekliye temmuzda ne zam verecen ozaman
Yer İmleri