Originally Posted by pisyedili01 An itibariyle hem vob da hem hisse de düne göre kayıptayım. Hiç durma hemen git bi köptü bul kendine pisyedili abi, bugün kazanamayan başka gün hiç kazanamaz
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Hiç durma hemen git bi köptü bul kendine pisyedili abi, bugün kazanamayan başka gün hiç kazanamaz Biz sana ne yaptık devamlı öte dunyaya göndermeye çalışıyorsun[emoji16][emoji16] Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Biz sana ne yaptık devamlı öte dunyaya göndermeye çalışıyorsun[emoji16][emoji16] Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İyilik yapıyorum, daha fazla soyulma deye
Originally Posted by *Bozkurt İyilik yapıyorum, daha fazla soyulma deye taksi parası köprü 1/2 yeterli, ortadan atlamak için ideal şöför tek başına döner
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I...B5b3VuZw%3D%3D
Originally Posted by Maacit taksi parası köprü 1/2 yeterli, ortadan atlamak için ideal şöför tek başına döner Sen gelince tamam kısavadede endekiste tepeyi bulduk diyorum yahu bikaç gün daha gelmeseydin bağri Bizim tahta endekis düşerken en önden koşuyor
Originally Posted by *Bozkurt Sen gelince tamam kısavadede endekiste tepeyi bulduk diyorum yahu bikaç gün daha gelmeseydin bağri Bizim tahta endekis düşerken en önden koşuyor pörtföy daşşl gibi 100 tale den aldığım tavuk uçmuş laaa 310 şu an
akkızı 20 den 69 a gidecek dese biri kimse inanmaz dı, 70 şu an
Originally Posted by Maacit pörtföy daşşl gibi 100 tale den aldığım tavuk uçmuş laaa 310 şu an Çok ballısın abi ne alsan uçuyor Etma eylama uçan var uçamayan var, atarım köprüden aşaya bak 23 taleden aldığım perto halen 22 talede
Forum Rules
Yer İmleri