ne olacak ? elmi koysunlar altınıma...
belirli aralıklar ile dolar, altun alırım... EVİME koyarım, çalarsa hırsız çalsın aqua
koyacam bankaya... eeee... birgün uyanmışım
''5 li müteahhitlerin garanti ödemesi üçün, bankadaki domarlara...altunlara el koyduk...
anayıııın .mı...
adamı öldürsen daha iyi vallaha
cengiz'e benden 1 kuruş gideceğine öldür dayu
Dokuz Eylül Üniversitesi kaç öğrenci var?
Dokuz Eylül Üniversitesi - Vikipedi
Geleceğin üniversitesi vizyonuyla, şimdi hep beraber daha ileriye, daha yükseğe... Burası DEÜ Araştırma Üniversitesi! Dokuz Eylül Üniversitesi'nde 2022-2023 akademik yılında toplam 68 bine yakın öğrenci eğitim görmektedir. Bunlar arasında, 103 ülkeden gelen 4 bin 600'den fazla uluslararası öğrenci bulunmaktadır.
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
kazanamadığım doğru, ama şöyle...
3-5 gün sağlı sollu kazanırım, 6. gün bir ŞORT... tahta kesilir karlar gider
misal salı günü 1251000 maliyetli şort açmıştım, ama 7xx lere gidince, 67850'den 17500 puan zarar ile kapadım
gerekçeleri çok... yazı ile anlatılmaz
2. si... twittercılarla hiç işim yok... hiç okumadım
kendi çızgılarıma bakarım
gürcistanda üç sene evvel seçilen bi hükümet var, yüzde 60+ halk desteğiyle seçilmiş.. bi kanun çıkarmaya kalkıştı, foreign agent law abd ve avrupa ülkelerinin tamamında bulunuyor, gürcüler de copy-paste aynı kanunu geçirmek istiyor- özet olarak, sivil toplum örgütleri, "ngo"lar fonlama kaynaklarında yüzde 20 üstü yabancı fonlaması varsa bunu bildirmek zorunda
avrupa birliği ayağa kalktı, kesinlikle reddediyorlar böyle bi kanunun çıkarılmasını, AB üyelik havucu verdikleri gürcistanın bu kanunu çıkarmasına çok sert tepki gösteriyor, ab yanlısı muhalefeti sokağa döktüler, gösteriler protestolar.. AB hergün tehditler savuruyor, AB komisyonu gürcü başbakana en son mesajında -ülkede kutuplaşmanın artmaması sokakların daha fazla karışmaması için derhal kanun teklifinin geri çekilmesini istedi, yoksa slovakya başbakanı fico gibi suikaste uğrayabileceği uyarısında bulundu.. evet evet, suikaste uğrayan slovakya başbakanı örnek gösterildi.. resmen suikasti üstlenmek gibi bir mesaj
https://twitter.com/MyLordBebo/statu...30524277547418
amannn bize ne diyebilirsiniz.. ama türk hükümeti de benzer bir foreign agent kanunu çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor
madem dedin... paraya kıyacam.. (mekanın adını söyle dayu )
yalnıızzzz
https://www.youtube.com/shorts/HfXiQxrN2uk
vukuat garantisi isterim...
vukuat olmayacaksa, biraya 120 lira
vir..
mem.![]()
2022 - 2023 öğretim yılı itibarıyla 48.211 ön lisans ve lisans, 8.193 lisansüstü öğrencisi olmak üzere toplam 59.925 öğrencisi olan Ege Üniversitesi´nde 3283 öğretim elemanı ve 7070 idari personel bulunmaktadır.
Kime sorsan söyler,sanıyorum.
Öğretmen evleri sokağı.
Yorumlar farklı.
https://www.google.com/search?sca_es...URqMWZYUURBEAE
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Yer İmleri