Sayfa 404/538 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4304 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. bu arada dün bahsettigim 52 destegi ilk tutan destek görünümüne geldi hayırlı olsun..ben dün 52.20-30 lardan aldıklarımı verdim,bunu niye söylüyorum çünkü artık belirli bir süre buralardan alan tradelerin al-satları tahtayı zorlayacaktır,tahta yapıcı gap bırakarak 57-58 lere sürmesi lazım bizim gibileri silmek için..ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Düşüşü 65 küsurlardan hesaplarsak 2 tabandan fazla kayıp var, ilk olarak yarısını geri alsa iyi olur, bize uzun süreli yükseliş trendi lazım tıpkı düşüşte olduğu gibi.
    evet anlatmak istedigim bu ..ara formülde var aslında : bir kaç gün gün içi yüksegine yakın kapatırsın hem traderler düşer hemde tahtaya güven gelir örnegin bu gün 53 50 lerde kapatması gibi..

3.  Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    evet anlatmak istedigim bu ..ara formülde var aslında : bir kaç gün gün içi yüksegine yakın kapatırsın hem traderler düşer hemde tahtaya güven gelir örnegin bu gün 53 50 lerde kapatması gibi..
    Aynen, başka türlü bu düşük kapanış travmasından kurtulamayacağız, hala o kaygı var maalesef, yüksek kapanışlar olmadan bahar gelmez tahtaya.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, başka türlü bu düşük kapanış travmasından kurtulamayacağız, hala o kaygı var maalesef, yüksek kapanışlar olmadan bahar gelmez tahtaya.
    evet dostum ,bu gün buralardan bir kapanış gelirse 52 yi dip yaptı ve düşüş trendi sakinledi diyebiliriz...

5. Nerdeyse 20 gün eksi kapatan hisse sadece 1 gün artı kapattı, her haber kötü emeller için kullanılıyor, çapsızlık had safhada, ne olursa olsun gözümden düştü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. evet arkadaşların bir çoğu beni karamsar görüyordu ama durum ortada :şirket nitelikli dolandırıcı bir firma gibi davranıyor ve hep belirttigim gibi gelen kap ların haberlerin tümü mal dağıtmak için kullanılıyor ..ytd..

7. Aynen öyle kap haberlerini mal çakmak için kullandı, asıl 45 altına düşersek sıçtık o zaman, sonrası dipsiz kuyu

8. Bu dönemde hissesine ve ortaklarına sahip çıkan ve çıkmayan, kendi menfaatini düşünen patronlar beli olacak.

Sayfa 404/538 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •