Sayfa 203/304 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 2428 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Yüksek enflasyondan olumsuz etkilenenler enf dusmeye başladıkça olumlu,Yüksek enf lasyon muhden ilk etapta olumlu etkilenenler de enflasyon düşmeye başladıkça olumsuz etkiyi hissedeceklerini düşünüyorum fakat emin değilim?Enflasyon artık stabil bir duruma geldiğinde de artık enf muh tüm etkisini yitirmiş olacaktır diye sesli düşünüyorum.

Özetle ardyz 1 ve 2.ceyrekten enf muh etkisiyle parasal kayıp yaşarsa 3 ve 4.ceyrekler enf düştükçe bu sefer aynı hesaplama yontemiyle parasal kazanç yazabilir mi?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. Endeks çok düşmüyor gibi görünüyor ama bilişim hisseleri başta olmak üzere, pek çok hissede büyük düşüşler var. Bilişim de yılbaşından beri daha çok yükselmiş olduğundan düşüş de daha çok oldu. Bizim hisse de bu düşüş nedeniyle düşüyor diye düşünüyorum. Şirket değerlemesinde bozulma yok.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Purplelake Yazıyı Oku
    Endeks çok düşmüyor gibi görünüyor ama bilişim hisseleri başta olmak üzere, pek çok hissede büyük düşüşler var. Bilişim de yılbaşından beri daha çok yükselmiş olduğundan düşüş de daha çok oldu. Bizim hisse de bu düşüş nedeniyle düşüyor diye düşünüyorum. Şirket değerlemesinde bozulma yok.
    Evet katılıyorum.Pek çok hissedeki düşüşte yabancinin bist 30 belli başlı sektörlere giriş yapmaya baslamasiyla muhtemelen yan tahtalardaki balinalarimiz oradaki sıcak para girisini kacirmamak için daha buyuk tahtalara gecisler oluyor olabilir.Gectikleri yerlerde belli bir doyum olustuktan sonra tekrar geri geleceklerini dusunuyorum.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Evet katılıyorum.Pek çok hissedeki düşüşte yabancinin bist 30 belli başlı sektörlere giriş yapmaya baslamasiyla muhtemelen yan tahtalardaki balinalarimiz oradaki sıcak para girisini kacirmamak için daha buyuk tahtalara gecisler oluyor olabilir.Gectikleri yerlerde belli bir doyum olustuktan sonra tekrar geri geleceklerini dusunuyorum.

Esas sebebi tam bilmemekle birlikte, düşüşler birbirini tetikliyor. Örneğin çok düşen bir tahtada kredili yakalanan bir yatırımcı, diğer hisselerini satıyor ve bunlar birbirini tetikliyor. Örneğin elinde katılımevi ve ardyz olan yatırımcı katılımevi çok düştüğünde kredisi de varsa, kar da olduğu ardyz'yi de satıyor. Endekste dönüş başlamadan yükseliş beklemiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ekonomik olarak en durgun döneme girilecegi konuşulan şu dönemde daha az etkilenmesini dusundugum sektorler de şu sekildedir..

Saglik,GıdaParekende,Bilisim,Ulastirma,İletisim,Sa vunma sanayi

Son düzenleme : Eagle24; 29-05-2024 saat: 16:02.

6. Ardyz 1s RSI görünümü..(PU)

7. Hisseye sahip çıkanlar böyle günlerde geri alım yapar.. bir milyon lot alınamaz mi..

8. Yatırımcı ilişkilerine iki yeni üye atamışlar. Çok önemli bir gelişme olmasa da kurumsallaşma ve yatırımcı ilişkilerine verilen önem açısından +1 puan

Sayfa 203/304 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •