Sayfa 474/999 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ''beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.'' dediği bu..

Şimdi ne diyor bu lavuk..''.cam göbeği altında kanırsak düşüş devam eder...'' cam göbeği dediği yerin altında dün 2 tane saatlik bar kapanışı yaptı...Sonra ÜSTÜNE çıktı..sonra bir daha altına...

O zaman diyeceksin ki cam göbeği nin altında 2 saat veya 4 saat veya 2 gün kapanırsa KOŞUL KARŞILANMIŞ olur...
    ..Kırarsa-tutanunamazsda gibi her zaman kıvırmalık lafla kimse ASLA-ZİNHAR para kazanamaz..Bunun SİSTEM TESTİNİ METASTOCKTAN yapın..sonuç kocaman bir zarardır..

2 saat kapanış yaptı ve short açtı veya hisseleri sattıı..ama sonraki saat üstüne çıktı...iiKimse ile problemim yok..ama saçma sapan ve yıllar önce denediğimiz ve defalarca test edilen bir HEZEYANI sistem diye makyajlayıp sununca....

Hele kendisine bununla ilgili soru sorulunca(Tokatlı sordu -ben sordum) manyaklığa bağlıyor...Açıklarsın olur biter...

Bakın bu saçma ekolun üstadlarına bu soruyu sorunca sizi X de banlarlar..Çünkü bu açıklanmadıkça tek kelimeyle saçmalıktır...Kalıcılık ne demek kardeşim? kaç saat kapanış..kaç gün...BUNU DURUMA GÖRE GEÇMİŞE BAKIP SÖYLEYİNCE BU TEKNİK OLMAZ...Zaten iş işten geçmiştir.
    sülale aptalı o graf 240 dk graf sana demedik mi vıop yapılmaz .
    senin burada bir tane analizin varmı ben grafa paylaştım görüşümü belirttim .
    sanane her boku bilen adam modundasın burada .
    benim graflarımda 1 tane göster şurayı kırarsa şort şurayı kırarsa long varmı bulamazsın çünkü ben spotçuyum graflarım doğru yerden mal alıp çıkma üzerine kurulu senin kumar kafan gibi değil .
    Açıkladım bak yukarda 3 gün sonra gelirsin yine topikte bu işlere girersin bu millette şahit olsun yönetimde bunu kaydetsin sonra bulaşmayın bize bildirin diyorlar yazılı ihbar bakalım kaç gün dayanacak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Twitter , YouTube , diğer sosyal mecralar ve burada kimse kimseye bir çıkarı ve menfaati yoksa (kişisel ego ayrı) para kazandırmak için uğraşmaz.Buranın bana faydası ancak yüzde bir, burayı okuma amacım can sıkıntısından yapılan goygoyları görmek.Bu ülkede kimse doğruları söylemez/söyleyemez.Ben aylardan beri borsa konusunda çokta negatif değilim, çokta pozitif değilim.Oyunu kuralına göre oynamak yeterli.Bende bu nedenle son aylarda bütün portföyümü belli hisselere taşıdım.Cikarkende , düşerken de kafam rahat.Borsada 700 hisse olabilir ama adeta hisse çöplüğüne dönüştü BIST.Şimdi nedenlerine girmelim.Oyunda şu anda 20-30 hisse üzerine kurulu.Bu düzen değişene kadarda durum bu.

3. Benim graflarımla ilgili senden başka kimse ile tartışmadım kimisi okuyor geçiyordur kimisi bakmıyordur ama senin gibi gelip burada dangalakça muhabbetler yapıp bu mevzular olmadı .İddiamızda yok şöyle yaparız böyle yaparız diye ben yönetime şikayetimi bulundum bir daha gelip bulaşırsa diye buranın huzurunu onlar sağlasın .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Bugünün en tepesi kırdığı kanala tekrar dokunuş oldu
    Orayi mutlak gecmeli geçerse çıkış vahsilesir
    Geçemediği takdirde Rusya Ukrayna olayı iyice sıkıntılı hale geliyor

gavga var diye geldim..

kime dalıyoz ?

6. Ben en iyisi bir kaç banka senedinde devre kesici civarına alış gireyim. Gene bir tombul parmak vakası yaşanabilir

7. Pozlarin tamamını kapattığım yer günün en tepesi oldu
    Ordan da badem yine aciga başladı
    Şimdilik poz flat
    Gri liste hikayesi olmasa tertemiz bir düşüş onayı var ama
    Biraz izleyelim

3 sene önce 1.6 dan arz olan zrgyo 8 i geçti aht yabdı awonyumsitrat..

Sayfa 474/999 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •