Originally Posted by
ABKA
Başkan amma ciddiye aldın..ESPRİNİN İÇİNE ETTİN.Dengesizleşme-çirkefleşme..
Herkesin bildiği bir olayı sen de yazınca TAKILDIM..olay bu.
Senin .Pasta olayı yorum değil zaten..Herkesin gördüğüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlı da konuşma. TERBİYESİZLEŞME..İŞİ TADINDA BIRAK..KUŞ KADAR BEYİNMİŞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuşurum da..
Basit bir espriden çıkardığın sonuca bak...
Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SİSTEM VS...seni tanırım.İSTERSEN konuşturma..X n de akıl hocalığına devam et.
AMACIM kimsenin yanlışını da söylemek değildi.Ben de defalarca yanıldım..OLay o da değildi.
Bu piyasada İSMAİL VE ALİ acer dışında kimseyi ciddiye almadığımı burada defalarca söyledim..
SİNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akşam barışırız..Öyle bir ilişki..
Bu herifi tanımam etmem burada okdar muhabbetimde yok dün sabah geldi cautiye sardı sonra ona bu msj attı.
işaretlediğim yeri iyi okuyun topik sakinleri bu kadar sinkaflı yazışıcaz adam bunu yazıyor burada tek sorun kendisinin HER BOKU BİLEN ADAM konumunda görmesi başkası onun yapamadığını piyasada yapıyorsa hemen bu işlere giriyor.Bu yüzden yönetim gelsin bu işe girsin buranın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok kendi halimizde yazıp çizmek istiyoruz ama bu ortama çekiliyoruz .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri