Sayfa 473/999 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Başkan amma ciddiye aldın..ESPRİNİN İÇİNE ETTİN.Dengesizleşme-çirkefleşme..

Herkesin bildiği bir olayı sen de yazınca TAKILDIM..olay bu.
    Senin .Pasta olayı yorum değil zaten..Herkesin gördüğüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlı da konuşma. TERBİYESİZLEŞME..İŞİ TADINDA BIRAK..KUŞ KADAR BEYİNMİŞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuşurum da..

Basit bir espriden çıkardığın sonuca bak...

Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SİSTEM VS...seni tanırım.İSTERSEN konuşturma..X n de akıl hocalığına devam et.

AMACIM kimsenin yanlışını da söylemek değildi.Ben de defalarca yanıldım..OLay o da değildi.

Bu piyasada İSMAİL VE ALİ acer dışında kimseyi ciddiye almadığımı burada defalarca söyledim..

SİNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akşam barışırız..Öyle bir ilişki..

Bu herifi tanımam etmem burada okdar muhabbetimde yok dün sabah geldi cautiye sardı sonra ona bu msj attı.
    işaretlediğim yeri iyi okuyun topik sakinleri bu kadar sinkaflı yazışıcaz adam bunu yazıyor burada tek sorun kendisinin HER BOKU BİLEN ADAM konumunda görmesi başkası onun yapamadığını piyasada yapıyorsa hemen bu işlere giriyor.Bu yüzden yönetim gelsin bu işe girsin buranın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok kendi halimizde yazıp çizmek istiyoruz ama bu ortama çekiliyoruz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Piyasanın en güzel kagidi
    Net aefes
    Buz gibi soğuk kasa kasa bira veriyor
    Çok bira içemiyorum sorun o
    Raki visko sirketi olsa keske
    Orda bir dayı var

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Eğer Bist 100 10700 üzeri tutunursa, daha yukarısı var.
    12196 günün tepesi olmayabilir.
    10700 seviyesini bankaları şişirerek tutuyor. Eğer Bist 100 düşmeyecek ise, banakalardaki balon şişmeye devam eder.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Orda bir dayı var
    Şirketin malı yapısı da çok güzel
    Millet gergin sıkıldıkça içiyor
    Bak burası bile gergin insanlar
    Gençler açın Buz gibi için gevseyin

5. Bi gün çalıştığım şirkette biri sızlanıp duruyordu en son işi bırakacam artık yiterrr yaa dedi.

Tecrubeli bir abimiz de kafasını kaldırdı ve ona dedi ki : Sen olmasan heeebbb bata burlaaa...

Onun dediği gibi sizin analezler olmasa heeeb baataaa burlaaaa

sandığınız kadar önemli olmayabilirsiniz ya bunu bi düşünün

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ''beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.'' dediği bu..

Şimdi ne diyor bu lavuk..''.cam göbeği altında kanırsak düşüş devam eder...'' cam göbeği dediği yerin altında dün 2 tane saatlik bar kapanışı yaptı...Sonra ÜSTÜNE çıktı..sonra bir daha altına...

O zaman diyeceksin ki cam göbeği nin altında 2 saat veya 4 saat veya 2 gün kapanırsa KOŞUL KARŞILANMIŞ olur...
    ..Kırarsa-tutanunamazsda gibi her zaman kıvırmalık lafla kimse ASLA-ZİNHAR para kazanamaz..Bunun SİSTEM TESTİNİ METASTOCKTAN yapın..sonuç kocaman bir zarardır..

2 saat kapanış yaptı ve short açtı veya hisseleri sattıı..ama sonraki saat üstüne çıktı...Kimse ile problemim yok..ama saçma sapan ve yıllar önce denediğimiz ve defalarca test edilen bir HEZEYANI sistem diye makyajlayıp sununca....

Hele kendisine bununla ilgili soru sorulunca(Tokatlı sordu -ben sordum) manyaklığa bağlıyor...Açıklarsın olur biter...

Bakın bu saçma ekolun üstadlarına bu soruyu sorunca sizi X de banlarlar..Çünkü bu açıklanmadıkça tek kelimeyle saçmalıktır...Kalıcılık ne demek kardeşim? kaç saat kapanış..kaç gün...BUNU DURUMA GÖRE GEÇMİŞE BAKIP SÖYLEYİNCE BU TEKNİK OLMAZ...Zaten iş işten geçmiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Dönelim ciddiyete.DÜN,.ilk 5 BABA shorttan 17.000 kontrat kapandı..ve BOFA uzun zaman sonra spotta aldı...bunlar varken destekleri kırmasını beklemem..Bence TRADE AMAÇLI buradan short açmak riskli......Kuv. tepki zamanı.
    8 günlük düşüşten sonra dün destek üzerinde günlüklerde DOJİ oluştu...hepsini toparlarsak ,şahsen bunlara bakarak SHORT açamam...Şhortun bu verilere bakınca çok riskli olduğunu düşünürüm...KISA VADELİ düşüncem budur.

ORTA -UZUN vade zaten önceden açıklamıştım.ORADA değişiklik yok.Ben kaçar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bear dayuuu yada bilen cevaplarsa.......aselsan haziran vade...62 TL işlem görüyor......doğru bir fiyatlama mı......bana düşük geldi......

teorik fiyat = spot fiyat + (spot fiyat * faiz / 12)

teorik fiyat = (60 + 2,5) = 62,5 olur.

piyasa altında yada üstünde fiyatlayabilir.
    temettü vs etkiler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 473/999 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •