Originally Posted by
sindoma53
geçen cuma yazdıklarımızın altını dolduralım 240 dk grafımızla yarın kanalın içine girip girmeyeceği takip edilmeli 1 nolu bölge 2 nolu bölgeye yol alırsak 2.85 dolar bazlı hareket başlangıcından beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.

Originally Posted by
sindoma53
tedavi ol anket bitti senden başka boku ile kavga eden çıkmadı.
kıskançlığından saldırmaktan yorulmadın .
tamam üzülme

ayın elemanı seçildin.

ha grafı ters çevir saatlik değil 240 dk onla vıop yapamazsın

Originally Posted by
sindoma53
pıst 100 10400-10500 bölgesi çoğu teknikçi için dönüş veya tepki bölgesi bu yüzden bugun bu alanda çalışmalar yapıyorlar benim gördüğüm yakında d*****n kuyruğu kopar ama makinalar hızlı bir anda kademeleri boşaltıyor totoş

döt lalesi apkoş bak yazdıklarım burada nerede şort demişim graf üzerinde bir ortalamaya dikkat çekmişim 3.22 kadar sarkmadımı pıst 100 en son dün akşam 17.30 da yazdığım msj en sonda gelip gelip küfür yemek için uğraşıyorsun utanma diye birşey yok sende ha senin algına anladımki topik te bir kaç kişide uyamaya başlamış bak bunu başarmışın yönetim çözsün bu işleri artık hergün gelip bir insan küfür yemek için birisine bulaşıyorsa
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri