Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop LVII

1. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, gelecek dönemde de piyasa mekanizmasının etkinliğini artıracak ve makro finansal istikrarı sürdürecek adımlar atmaya devam edeceklerini bildirdi.

Karahan, TCMB'nin Finansal İstikrar Raporu-Mayıs 2024'ün ön sözünde yer alan değerlendirmesinde, Merkez Bankası olarak finansal istikrara ilişkin tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini, raporun son sayısıyla son gelişmeleri özetleyerek kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Enflasyonla mücadele kapsamında uygulamakta oldukları sıkı para politikasına ek olarak parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla aldıkları makroihtiyati önlemlerin finansal koşulların sıkılaşmasına katkı verdiğine dikkati çeken Karahan, şunları ifade etti:

"Makroihtiyati çerçevenin sadeleştirilmesi kapsamında menkul kıymet tesisi uygulamasını yürürlükten kaldırırken, Kur Korumalı Mevduat'tan kademeli çıkış politikamızı sürdürmekteyiz. Önümüzdeki dönemde de piyasa mekanizmasının etkinliğini artıracak ve makro finansal istikrarı sürdürecek adımlar atmaya devam edeceğiz. Sıkı para politikası duruşumuz ve makroihtiyati politikalar finansal piyasalara hızlı ve etkili bir şekilde yansımaktadır. Türk lirası kredi faizlerinin geldiği seviye iç talepteki dengelenme sürecine katkı verirken, yabancı para kredilerde son dönemde büyüme göze çarpmaktadır. Yabancı para kredilerin gelecek seyrinin finansal sistemde oluşturabileceği riskleri azaltmak amacıyla bu kredileri de büyüme sınırı düzenlemesine dahil ettik.

Türk lirası mevduat faizlerinin seviyesi tasarrufları teşvik ederek Türk lirasına olan ilgiyi artırmaktadır. Bunun bir yansıması olarak kur korumalı hesaplarda düşüş sürerken, nisan ayından itibaren yabancı para mevduat hesaplarında kayda değer bir gerileme gözlenmiştir. Bu gelişmeler sonucunda mevduat kompozisyonunda Türk lirasının payı önemli ölçüde artmıştır."

- "Bankacılık sisteminin güçlü likidite ve sermaye yapısı, finansal istikrarın sürmesine katkı sağlamaya devam edecek"

TCMB Başkanı Karahan, bu süreçte politikalara artan güven ve olumlu beklentilerle birlikte ülke risk priminde de belirgin bir iyileşme kaydedildiğini, reel sektör ve bankacılık sektörünün vadesi gelen dış borçlarını yüksek oranlarda yenilediğini bildirdi.

Finansal koşullardaki sıkılaşmanın bankacılık sisteminin aktif kalitesine yansımasının ise sınırlı olduğunu belirten Karahan, "Bankacılık sisteminin güçlü likidite ve sermaye yapısı, finansal istikrarın sürmesine katkı sağlamaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Bugünkü çıkışta terste kalan kimseye kızmasın
    Yazdım kaç gündür adam tonla satti dünyaları satti 25 gündür hergun 2.5 m basıyor
    Birazını kapatsa sonuç bu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ****** buraya gelip laf atan sensin it oğlu okuduğunu anlamayan yalak varmı senden başka yok
    ulan kelp..senin düğün dediğin grafiğe göre poz.kapanmaliydi.4 saatli ve günlük kapandı.

Hisseleri satan ve short açan bugün ne yapacak.

******.. insanları ikna edemiyorsun

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    puhhahhassssk ..anlaşıldı sen buna bozulmuşun tamam bi daha paylaşmam
    ama o kadar da kötü değil be ..ha ne dersin iyi durmuş
    Puahahahhahsh
    Burda Her gün para dağıtıyorlar, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hem eğleniyoruz hem para kazanıyoruz,neden bozulayım ki, hep siz laf sokuyonuz yeri gelmişken bende bi laf sokmaya çalıştım, sıkıntı yok yani.dediğin gibi
    Olursa ekime olmazsa kasıma
    Yaw resim güzel tam benlik profil yapıcam olmadı bir türlü
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sabah yazdım
    . kuv tepki zamanı diye
    .üstelik sebepleri yazdım

2 tarafa konuşan yavsaklar gibi değil.
    Dışardayım.yazmak zor.ama 17.000 short kont.kapandi..bunun anlamı var.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

geçen cuma yazdıklarımızın altını dolduralım 240 dk grafımızla yarın kanalın içine girip girmeyeceği takip edilmeli 1 nolu bölge 2 nolu bölgeye yol alırsak 2.85 dolar bazlı hareket başlangıcından beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.
    tedavi ol anket bitti senden başka boku ile kavga eden çıkmadı.
    kıskançlığından saldırmaktan yorulmadın .
    tamam üzülme ayın elemanı seçildin.
    ha grafı ters çevir saatlik değil 240 dk onla vıop yapamazsın
    pıst 100 10400-10500 bölgesi çoğu teknikçi için dönüş veya tepki bölgesi bu yüzden bugun bu alanda çalışmalar yapıyorlar benim gördüğüm yakında d*****n kuyruğu kopar ama makinalar hızlı bir anda kademeleri boşaltıyor totoş
    döt lalesi apkoş bak yazdıklarım burada nerede şort demişim graf üzerinde bir ortalamaya dikkat çekmişim 3.22 kadar sarkmadımı pıst 100 en son dün akşam 17.30 da yazdığım msj en sonda gelip gelip küfür yemek için uğraşıyorsun utanma diye birşey yok sende ha senin algına anladımki topik te bir kaç kişide uyamaya başlamış bak bunu başarmışın yönetim çözsün bu işleri artık hergün gelip bir insan küfür yemek için birisine bulaşıyorsa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Eğer Bist 100 10700 üzeri tutunursa, daha yukarısı var.
    12196 günün tepesi olmayabilir.
    Siz akşama kadar bekleyin abi, ben işimi gördüm ekranımı kapattım dışarı dolaşmaya çıkıyorum.
    tutunursa, olursa, bulursa, sa lı şeyler teknikçilerin işi
    Ben kumarcıyım
    Hamdım Piştim Yandım

8. Piyasanın en güzel kagidi
    Net aefes
    Buz gibi soğuk kasa kasa bira veriyor
    Çok bira içemiyorum sorun o
    Raki viski sirketi olsa keske

Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları