Sayfa 437/999 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop LVII

1. Bu siginmacilara da cray trade mucizesi bulunur mu ki..neyse akşam akşam ampule çarptı kafam

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yarın için tepki beklentisini ile malı kucakladım kapanış seansında. İki kağıdımda açıkçi sıkıştırmak için günü en düşüğünden kapattı ben de aldım
    https://x.com/NoContextHumans/status...MZ_-tbzQA&s=19
    Kayincom da öyle,yapma dedigimi yapıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben sinyal olarak algıladım birşey mi gördü şimdi siyasetçilere yakın eş dost neler götürdü neler bu borsada
    apkoş ,

bak ben teknik olarak grafımı takip ederken seneryoma katalizörde oluşturur oyunumu ona göre takip etmeye başlarım bak ayın 22 sinde yazmışım makalemibak yine kızıyorsun çünkü makaleyi bir tek sen yazarsın başkası yazdıysada beğenmezsin narsist apkoş yukarda ne yazmışım Cevdet bey ve Şimşeğin gri liste yorumlarından dolayı çıkarılmazsak siyasi olur mevzusu bunun üzerinden görüş belirtmişim devamında Şimşeğin konuşmasında yakaladığım Borsa oyun yeri değil muhabbeti sinyal olarak gördüm ogun bir rahatsızlık var onların gördüğü ve dışarda kalıp grafımı takip etmeye başladım olay bu sadece bizi çizgi ve kırılım olarak görme .
    yanılabilirmiyiz seneryomuzda tabiki ama şimdilik teknik beklentim bu yönde ilerliyor bayram vs de var bakalım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Açığa satis yetmez viop shortta yasaklansın alan alsın satacak adamın ne işi var burda...

5. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

teknik pıst 100 cemiz sorulmuş dün inceden belirttim.
    kanal düzeltmesimi diye böyleyse tl bazlı 10570-10600 kanal alt bandı .
    dolar bazlı 3.28-3.30 denk geliyor.
    derinleşirse kanal katlamasını hesaplayacaz.
    benim penceredeki teknik bantlar bunlar.

geçen cuma yazdıklarımızın altını dolduralım 240 dk grafımızla yarın kanalın içine girip girmeyeceği takip edilmeli 1 nolu bölge 2 nolu bölgeye yol alırsak 2.85 dolar bazlı hareket başlangıcından beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.

Mazlum Coğrafyalar hususunda elekten geçtiğimiz bu dönemde istikrar olmaksızın başarı merhalesine geçiş yapamayacağımızı iyi bilmeliyiz.. ��: @uset.biruni #Filistin #Gazze #gazzedekatliamvar

8. Haber Report
    @HaberReport
    ·
    3s
    Rize’de bir şahıs ehliyet için gereken sağlık raporunda elverişsiz çıkınca, doktora bıçak çekerek olumlu sonuç almaya çalıştı.

https://x.com/HaberReport/status/1795806804326178964

çay yudumlarken gördüm akşam nohut koymadan ben yapıştırayım
    kolay gelsin

Sayfa 437/999 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •