Originally Posted by
sindoma53
gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.

Originally Posted by
sindoma53
ben sinyal olarak algıladım birşey mi gördü

şimdi siyasetçilere yakın eş dost neler götürdü neler bu borsada
apkoş ,
bak ben teknik olarak grafımı takip ederken seneryoma katalizörde oluşturur oyunumu ona göre takip etmeye başlarım bak ayın 22 sinde yazmışım makalemi
bak yine kızıyorsun çünkü makaleyi bir tek sen yazarsın başkası yazdıysada beğenmezsin narsist apkoş yukarda ne yazmışım Cevdet bey ve Şimşeğin gri liste yorumlarından dolayı çıkarılmazsak siyasi olur mevzusu bunun üzerinden görüş belirtmişim devamında Şimşeğin konuşmasında yakaladığım Borsa oyun yeri değil muhabbeti sinyal olarak gördüm ogun bir rahatsızlık var onların gördüğü ve dışarda kalıp grafımı takip etmeye başladım olay bu sadece bizi çizgi ve kırılım olarak görme .
yanılabilirmiyiz seneryomuzda tabiki ama şimdilik teknik beklentim bu yönde ilerliyor bayram vs de var bakalım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri