Yarýn için tepki beklentisini ile malý kucakladým kapanýþ seansýnda. Ýki kaðýdýmda açýkçi sýkýþtýrmak için günü en düþüðünden kapattý ben de aldým
Yarýn için tepki beklentisini ile malý kucakladým kapanýþ seansýnda. Ýki kaðýdýmda açýkçi sýkýþtýrmak için günü en düþüðünden kapattý ben de aldým
Sana bir önceki yazýmda nasýl gelirsen öyle gelirim dedim apkoþ evlat demiþin ya benim kadar evladýn olsa deðirmen kadar dötün olur bak tane tane yazýyorum anla diye , þimdi düþünüyorum sana nasýl anlatsamda anlarsýn diyeçocuðu olmayan aileyi düþün hep uðraþýyorlar olmuyor sonra bir gün bir bakmýþýn çocuklarý oluyor buda böyle birþey senin kafan basmamýþ ozaman graf okumayý öðrenememiþsin yanýndakilerde senin gibi
gülüyorum diye kýzma biraz almýyor kafan gelelim konumuza sendeki sorun diyelim bir iþ var sen yapamýyorsan baþkasýda yapamaz kafasý bundan kurtul gel benim çekirgem ol.
gelelim eregl olayýna onuda sana anlatayým senle ýþýklarda bekliyoruz yeþil yanmasýný sen sarýda geçersen araba çarpar bana diyorsunki elimi neden tutmadýnýþýklarý takip et sonra kendi kararýný ver.Yeri geldiðinde þöyle borsacýyým þöyle kazandým havasýyla ekstre atýyorsun ya tatlý su kurnazý.
kýrýlýmlarý sormuþun sen výop kafasýyla hareket ettiðin için benim yorumlarým sana gelmez gelsede kendine göre kurman gerekli cuma günü 10570 pýst 100 bandý verdim aþaðýsýnda mal taþýmam dedim 240 dk grafa göre sen výop çusun daha kýsa bakarsýn bu yüzden benim graflar sende sivilce yaratýr orta vade bakarsan kendi grafýnla karþýlaþtýrýrsýn .Þimdi buranýn en akýllý matematik ustasý sensin bak soru geliyor hergün buraya gelip yazýyorsun senden baþka 1 kiþi daha benim teknik yorumumla ilgili bana gelip bulaþtýmý YOK neden isteyen okuyor geçiyor isteyen kendi grafý ile karþýlaþtýrýyor senin gibi gölgesiyle kavga etmiyor .Emin ol yazdýðým çizdiðim konularda graflarda yaralanan vardýr 1 tane yaralanamayan var diye üzülmem o kiþi sen oluyorsun APKOÞ
ha apkoþ eregl den sallýyorsun ya neden demiyorsun eregl hareketlenmeden formasyonla grafkoyup hareket beklediðimi yazdýðýmý ertesi gün eregl nin hareketlendiðini
burada iþ bilip bilmemek deðil ben sadece görüþümü ve seneryomu paylaþýyorum okumazsýn bakmazsýn senin gibimi yapayým yazýp yazýp bende kalsýn mý diyeyim hadi güle güle apkoþ![]()
Bu þirketler bu fiyata iyi mi güldürmeyin..
Yer Ýmleri