Bu arkadaþ grafik üzerinde göstermiþ.
Ýnceleyin isterseniz. Düzeltme olmuþ görünüyor son 3 yýlda da..
https://x.com/YatirimciSizsin/status...30147666751669
Bu arkadaþ grafik üzerinde göstermiþ.
Ýnceleyin isterseniz. Düzeltme olmuþ görünüyor son 3 yýlda da..
https://x.com/YatirimciSizsin/status...30147666751669
Baþkan amma ciddiye aldýn..ESPRÝNÝN ÝÇÝNE ETTÝN.Dengesizleþme-çirkefleþme..
Herkesin bildiði bir olayý sen de yazýnca TAKILDIM..olay bu.
Senin .Pasta olayý yorum deðil zaten..Herkesin gördüðüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlý da konuþma. TERBÝYESÝZLEÞME..ÝÞÝ TADINDA BIRAK..KUÞ KADAR BEYÝNMÝÞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuþurum da..
Basit bir espriden çýkardýðýn sonuca bak...
Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SÝSTEM VS...seni tanýrým.ÝSTERSEN konuþturma..X n de akýl hocalýðýna devam et.
AMACIM kimsenin yanlýþýný da söylemek deðildi.Ben de defalarca yanýldým..OLay o da deðildi.
Bu piyasada ÝSMAÝL VE ALÝ acer dýþýnda kimseyi ciddiye almadýðýmý burada defalarca söyledim..
SÝNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akþam barýþýrýz..Öyle bir iliþki..
Sen ne anlarsýn viop da dönen swap faizinin hangi arbitrajda yelpaze yaptýðýný. Her dönem illaki bir taraf oyun gereði aþaðý basar yukarý sürer makas açýlýr. Ama viop ta senin parana verdikleri faiz ne oluyor. ?? Sen þimdi bunu da anlamazsýn beyin yoksunu !!
emre,
16-19 kurban bayramý 20-21 iþlem fazla olmaz 23-28 arasý gri liste karar zamaný olacak .
haziran ayý atraksiyon olacaksa gri liste üzerinden olacak belli bir kesim buradan çýkabilecek kararý biliyor .
biz sadece yetkililerin konuþmalarýna göre acaba mý diyoruz , 9 mayýs cumhurbaþkaný ABD gezisi iptali ile arkasýndan þimþeðin ve cevdey beyin gri liste yorumlarý , gri listeden olumsuz birþey gelirse araya moodys notu sokulurmu temmuzdan hazirana yoksa piyasada kýsa vade katalizör yok , yabancý kurumlarýn banka raporlarýna artýk vücut alýþtýðý için tepkiler cýlýz oluyor .Analist tv ye çýkýyor beklediðimiz yabancý gelmedi diyor buna çok gülüyorum 2-3 ay söylediklerine bakýnca bu yorumcularýndaha vakit var gri liste hikayesine belki al gülüm ver gülümde kabul ederler birbirinin isteklerini , haber kaynaklý bir haziran olur bana göre.
Yer Ýmleri