Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    kur düşükse %40 faizi alırsınız, kur yüksekse kur farkı alırsınız. ayrıca banka size prim vereceğim demişse onu alırsınız.
    Diyelimki DDKM de dolar getisi daha fazla cikti ve bana o gunku kurdan TL olarak parami yatirdilar

Iyide ben onu tekrar dolara cevirmek istedigimde satis kurundan ceviricem

Oysaki bastan TL ye yatirmak icin dolarimi alis kurundan satmistim

32-33 yani %3 fark var alim satim arasinda

Demekki dolar getirisi faiz getirisini gecerse %3 zarar edicez

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaynak veya link paylaşabilirsiniz sevinirim.
    Bilgimizi güncellemiş oluruz.
    Bu rakamı dün iş bankası şubesine gittiğimde müşteri temsilcisi ile görüşmem sırasında sohbet konuşmamızda söyledi.DDKM yapmayı düşündüğümü söylemiştim. Daha sonra internet bankacılığı üzerinden hesap aç menüsünde 770.000 lik miktar görünüyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Diyelimki DDKM de dolar getisi daha fazla cikti ve bana o gunku kurdan TL olarak parami yatirdilar

kardeşim sen ddkkm hakkında hiç bir şey bilmiyorsun vade sonundan en geç 1 gün önce müşteri temsilcine paranla ne yapacağını söyleyeceksin yenileme mi yapacaksın tl olarak mı istiyorsun yoksa vade başı yatırdığın dövizini geri mi istiyorsun? Eğer döviz olarak istediğini söylersen müşteri temsilcin bunu sisteme bildirir ve en ufak makas görmeden vade başı yatırdığın dövizini geri alırsın! Faiz getirisi kurdan fazla artmışsa ve sen dövize geçmek istediysen dövizini alırsın kayıp yaşamadan üstüne tl getirisini de vadesiz hesabında görürsün kur daha fazla getştmişse zaten faizin bir anlamı kalmıyor vade başı yatırdığın dövizini aynen geri alırsın yenileme yapacağım dersen de faiz getirisi fazla ise o da hesabına yatar sen yine aynı miktar dövizinle 3 ay daha devam edersin kur daha fazla ise hiç bir şey almadan 3 ay daha devam edersin

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

ddkkm de alış satış kuru yoktur.. mb dönüşüm kuru vardır..
    vade sonu dolara dönmek isterseniz saat 12 den önce şubenle iletişime geçeceksin..

1 Ocak - 31 Mayıs 5 aylık performanslar :

Bist 100 : %39
    Mevduat Faizi : %22-%23
    Gram Altın : %23
    Dolar : %9
    Euro : %7

6. Adi ustunde DDKKM makas sizi ilgilendirmiyor
    vade sonu 11.30 dan once MT yi geri dolara donecegim diye bilgilendirirsiniz
    vade basinda 1000$ bozdurup ddkkm yapti iseniz vade sonunda ayni sekilde 1000$ hesabiniza
    gecer
    sayet doviz verilen faiz kadar artmamis ise faiz geliri + primde hesabiniza gecer
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. En son alinan karara gore 31 Mart dan once hesabinizda $ mevduat varsa DDKKM yapma sansi tanindi ben boyle biliyorum
    yalniz bu alinan karar sadece T.C, vatandaslarini bagliyormus
    bugun yeni bir sey ogrendim
    Yabancilar icin 31 mart tarihinden once yada sonra olmasinin bir anlami yok hatta tarihin hicbir anlami yok bugun bankaya elinde nakit $ ile gidip hesabina yatirdigi dakika DDKKM yapabiliyor
    banka ile arasi iyi olan T.C vatandaslari icinde tarihin bir anlami yok kucuk bir rutus ile bundan yararlanabiliyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Adi ustunde DDKKM makas sizi ilgilendirmiyor
    vade sonu 11.30 dan once MT yi geri dolara donecegim diye bilgilendirirsiniz
    vade basinda 1000$ bozdurup ddkkm yapti iseniz vade sonunda ayni sekilde 1000$ hesabiniza
    gecer
    sayet doviz verilen faiz kadar artmamis ise faiz geliri + primde hesabiniza gecer
    Banka MT sine 10.30 olarak bildirilmesi gerektiğini bizzat bana MT söyledi. İş bankası.

Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •