Sayfa 340/413 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390 ... SonSon
Arama sonucu : 3299 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Grafiğe bir kaç tane atmasyon, hayal mahsulü çizgi ekledim. Seneye bakalım ne olmuş...

Dil aslandır, yatar eşikte...

2. Grafikte böyle bir yapı var. Seneye bakıp, doğru mu değil mi göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by Ersan55 Yazıyı Oku
    Günlük işlemler çocuk işi değer yatırımcısı olmayan bugünkü fiyatı görür 2013 den gelen yapı var bu kağıt 2 sene içinde tekrar 3 haneli rakamlara gidecek aklı olan bakar görür..!

3. okanı gönderip, José Mourinho' yu getirirseniz tavan yaparsınız. Fatih Terim'de olur

4. İnsanın beddua edesi geliyorda, etmiyorum.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Arkadaşım, spek dediğin her kimse, o kimsenin veya borsadaki herhangi bir kimsenin sana para kazandırmak gibi bir derdi yok. O, spek, ben veya bir başkası da senin gibi para kazanmak istiyor. Senin zararın, diğerlerinin kazancı. Kimse sana para kazandırmak zorunda değil. Bir de bu şekilde düşün...
    Laf olsun diye yazmışsın. Bu kadar beklentiye kağıdı baskılayan spek e diye yazmışım da. Spek burayı okumaz zaten öylesine yazdım. Senin bana cevabın gereksiz oldu gibi arkadaşım

6. Kar etmek için doğru zamanda doğru yerde hisse almak yetmez. Umrunuzda olmayacak bir para ile hisse alacak ve bekleyecek sabrınız olacak. Bu hissede son 12 yıldır hisse almış olanların hepsi zarar etmiş. Kar etmek için bekleyecek sabrınız ve aylar boyunca zararda olursanız umursamayacak kadar paranız var mı?

Her gece hisse fiyatına bakıyorsanız bu kumardır, umursamıyorsanız yatırımdır...

7. Ben genel olarak forumda hep spek denen kim olduğu belirsiz varlıkları suçlayanları düşünerek yazdım.

Ben laf olsun diye yazmıyorum ama asıl olarak size karşı bir yazı değil...

Alıntı Originally Posted by BACONN Yazıyı Oku
    Laf olsun diye yazmışsın. Bu kadar beklentiye kağıdı baskılayan spek e diye yazmışım da. Spek burayı okumaz zaten öylesine yazdım. Senin bana cevabın gereksiz oldu gibi arkadaşım

8.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Kar etmek için doğru zamanda doğru yerde hisse almak yetmez. Umrunuzda olmayacak bir para ile hisse alacak ve bekleyecek sabrınız olacak. Bu hissede son 12 yıldır hisse almış olanların hepsi zarar etmiş. Kar etmek için bekleyecek sabrınız ve aylar boyunca zararda olursanız umursamayacak kadar paranız var mı?

Her gece hisse fiyatına bakıyorsanız bu kumardır, umursamıyorsanız yatırımdır...
    Biraz çok aldım tabii. Daha düşerse 6.50 ile 7 arası gibi biraz daha alacağım. 150 bin lot daha alırım. İnatta bir murattır

Sayfa 340/413 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •