Sayfa 207/305 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Borsa %2 artıdan %0,35 eksiye geçti. Yükseliş satış fırsatı olarak kullanıldı. Her fırsatta satıp başka yatırım araçlarına geçme çabası var.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

2. İştiraklerin önümzdeki dönemlerde ciroya katkısının ne olması bekleniyor?

Yeni EDS anlaşmaları gelir mi bu yıl?

2024 ve 2025 yılı için gelecek projeksiyonları nasıldır?

3.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Devlet bu kadar kemer sıkma politikasına girmişken bu şirketin işi çok zor. Hala Adıyaman belediyesinde iş kovalıyorlar. Geçenlerde biri paylaştı mevcut yazılımcı kadrosunda türkiye nin iyi üniversitelerinden mezun 1 kişiyi bile gördüğümü hatırlamıyorum. Eğitim sisteminin bu kadar kötü olduğu bir durumda bu çalışanlarla yurt dışından (AVRUPA) para getirmek imkansıza yakın. Zaten şirketinde öyle bir vizyonu hiç bir zaman olmamış anladığım. Sevgiler saygılar.
    o kadar saçma sapan bir yazı ki hangisine cevap vereyim. adam vizyonu yok diyor yahu. ne kadar tanıyorsun bu şirketi de boş boş konuşuyorsun.eğitim sisteminin kötü olduğu ortamdan bahsediyor selef milli eğitim uzmanı.neyse boşver ağzımı bozmayayım.sen haklısın de geç karşıya

4.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Türkiye yazılım anlamında Avrupa’nın fersah fersah ötesinde dostum. Devlet bürokrasisini aşan yazılımlarda bir numarayız. Avrupa’dan iş almamız için onların biraz etrafına bakıp devlet yazılımları işinde ilerlemeyi öncelemesi lazım.
    Türkiye’de devletin altyapı işlerinde aranan iş niteliği de oldukça üst düzey. Ve rekabet de yüksek. Buralardan iş kapmak başlı başına iyi bir referans. Her konuda Avrupa’dan para kazanmak elzem diye ezbere basmakalıp düşünmek yersiz. Üstelik dövizin sabit seyrettiği şu dönemde bu düşünce daha da temelsiz.
    Kötü okuldan mezunlardan iyi iş çıkmayacağı da benzer derecede bir fikir olmuş. Fordun çalışanlarına bi göz atmanızı öneririm nerelerden mezun olmuşlar. Sektörlerinde çok ciddi bir eleman açığı olduğundan en düşük profilli elemanı en düşük maaşla istihdam yoluna bakıyor şirket. Yaptığı işin boyutunu tartışmaya ise hiç lüzum yok.
    bak işte ben buna yorum derim. helal sana kardeşim.

Hisse 34.60 dan döndü,al verdi,hayırlı olsun,bilanço da iyi gelse çıkışı destekler.

Yıllık enflasyon %77 bekleniyormuş,,,aylık %6.41,,,,haftalık %1.60,,,,,bunun altında bir kazanç paranın erimesi demek.
    Bunun için doğru zamanlama şart.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. bunun birşeyden anladığı yok... yalnızca fk'ya bakar... ortalamasının altında ise ucuzdur der.. şişe'ye çok ucuz bedava bedava diyordu 6-7 ay önce.. hala aynı fiyatta.. sor ne iş yapar ardyz, bilmez.

Sayfa 207/305 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •