Emniyet de palaya kustu herhalde birakti destegi
Emniyet de palaya kustu herhalde birakti destegi
Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyorum,sebeplerini yazdım sıkça.Kimse böylesi dengeleri/dinamikleri/piyasası bozulan bir tahtaya bulaşıp ağrısız başına ağrı almak istemiyor/istemez.Benim düşüncem baki,lodrik takasın geri kalanının önemli bir kısmını alabilecek güve sahipse ve bunu yaparak alırsa belki bir şeyler olur.Onun harici endeks üstü bir performans hayal.Buna en büyük destekçi tezim ACN fiyatlarındaki artışlarada artık hisse olumlu fiyatlama tepkisi vermiyor.Eskiden bu böyle değildi.Hissede belli başlı başat oyuncu ve yatırımcılar acn arttığında tahtayı forse ederlerdi.O insanlar mallarını Lodrike devretti ve tahta tamamen savrulan bir yapıya büründü.Lodrik hissedeki piyasayı öldürdü dememin sebebi bu.O aktif boğalar artık tahtada bir daha gelmemek üzere yoklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Cahillik mutluluktur!
Bu kadar negative dusunceyi gunluk fiyat hareketlerinden cikarmak ta bir maharet olmali.
Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyormus.
Şimdilik 117 - 128 arası git gellerle devam ediyor, mal paketlenip park edilmiş gibi duruyor, beyefendi bir alım daha yaparsa 130'lar görebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dinamikleri bilanco aciklayan bir cok sirketten cok daha iyi durumda, temel.pahalilik da cok dayanak olmamali bu hareketsizlige,endeks 11 bin sinirinda iken bi zahmet biraz yuksek fiyatlanmayi hak ediyor. Holdingler cift fk lara yaklasti artik
Yer İmleri