Sayfa 28/187 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 217 - 224 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Emniyet de palaya kustu herhalde birakti destegi

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtada hacim düşük, ne alan ne de satan var, sürdürülebilir bir durum değil, bir yere ivmelenmeli artık.
    Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyorum,sebeplerini yazdım sıkça.Kimse böylesi dengeleri/dinamikleri/piyasası bozulan bir tahtaya bulaşıp ağrısız başına ağrı almak istemiyor/istemez.Benim düşüncem baki,lodrik takasın geri kalanının önemli bir kısmını alabilecek güve sahipse ve bunu yaparak alırsa belki bir şeyler olur.Onun harici endeks üstü bir performans hayal.Buna en büyük destekçi tezim ACN fiyatlarındaki artışlarada artık hisse olumlu fiyatlama tepkisi vermiyor.Eskiden bu böyle değildi.Hissede belli başlı başat oyuncu ve yatırımcılar acn arttığında tahtayı forse ederlerdi.O insanlar mallarını Lodrike devretti ve tahta tamamen savrulan bir yapıya büründü.Lodrik hissedeki piyasayı öldürdü dememin sebebi bu.O aktif boğalar artık tahtada bir daha gelmemek üzere yoklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Emniyet de palaya kustu herhalde birakti destegi
    Bilakis emniyet palayı alımları ile tahtadan soğutunca palada kalan mallarını satıp al senin olsun dedi ve tahtadan uzadı.Bu tahta artık Lodrik alırsa gider almazsa böyle sürünmeye devam eder.Gün gibi ortada durum.

Cahillik mutluluktur!

4. Bu kadar negative dusunceyi gunluk fiyat hareketlerinden cikarmak ta bir maharet olmali.

Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyormus.

5. Şimdilik 117 - 128 arası git gellerle devam ediyor, mal paketlenip park edilmiş gibi duruyor, beyefendi bir alım daha yaparsa 130'lar görebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Dinamikleri bilanco aciklayan bir cok sirketten cok daha iyi durumda, temel.pahalilik da cok dayanak olmamali bu hareketsizlige,endeks 11 bin sinirinda iken bi zahmet biraz yuksek fiyatlanmayi hak ediyor. Holdingler cift fk lara yaklasti artik

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu kadar negative dusunceyi gunluk fiyat hareketlerinden cikarmak ta bir maharet olmali.

Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyormus.
    Haklısınız siz gibi aldığı mala aşık güzel insanların ortalama düşürmek için ilave alımlarını yazmayı unuttum.Yani alıcı yok değil,bunu atlamışım benim hatam [emoji3]

Cahillik mutluluktur!

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Haklısınız siz gibi aldığı mala aşık güzel insanların ortalama düşürmek için ilave alımlarını yazmayı unuttum.Yani alıcı yok değil,bunu atlamışım benim hatam.
    Asik degil kardesim, yatirimci diyeceksin.

Ayrica bu sayfalari takip eden cok kisi benim kim oldugumu iyi bilir.

Al-sat icin, gunluk fiyat hareketleri icin yazanlar pek sevmez beni.

Sayfa 28/187 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •