Sayfa 214/304 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon
Arama sonucu : 2431 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Şimdi kabaca baktım, ilgisi var mıdır bilmiyorum ama yurt içi satışlarda ciddi düşüş var. Bu düşüşün büyük kısmı sağlık lisanslarının devrinden kaynaklı ise, önümüzdeki dönemlerde ciddi sıkıntı olur. Tabi farklı lisansları vardır onları geliştirip her sene satar o zaman işin boyutu değişir. Yapılabilirse tabi.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Dip not 20 ye bakin. Hizmet satışı oldugu için yurtdışı satislarda gostermisler muhtemelen.

779.000.000 tl lik yurtdışı satışı var. Gecen sene bu rakam 954.000 tl imis.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Brüt kar marjinin abartı uçmasından belli zaten. Mia, ABD ye satışın ilk ceyrekte bilançoda görüleceğini söylemişlerdi diye hatırlıyorum.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Yurt ici yurt dışı olması degilki mesele.
    Mesele bu satışın tek seferlik bir etki edecek olması..

Dediğim gibi bu seneyi kurtaracak büyüklükte bir satış yapmışlar gordugum kadarıyla 90 milyon dolar her ceyrek 22.5 dolar bu şekilde ciroda gözükecek gibi anladim ama seneye sıkıntı..

Seneyede buna benzer varsa bir istirakini yuksek fiyatlardan satar o zaman helal olsun derim ama bunu tekrar edemezse o zaman balon patlar bence tabi..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Balon patlayana kadar Mia patronları tüm hisselerini satarlar tam anonim olur şirket

Satışa kote ettirmişlerdi hisselerini diye hatırlıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Şimdi kabaca baktım, ilgisi var mıdır bilmiyorum ama yurt içi satışlarda ciddi düşüş var. Bu düşüşün büyük kısmı sağlık lisanslarının devrinden kaynaklı ise, önümüzdeki dönemlerde ciddi sıkıntı olur. Tabi farklı lisansları vardır onları geliştirip her sene satar o zaman işin boyutu değişir. Yapılabilirse tabi.

Lisans, yurt dışı satışları ile ilgili, yurt icindeki satışları kapsamıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Lisans, yurt dışı satışları ile ilgili, yurt icindeki satışları kapsamıyor.
    Biliyor musunuz yoksa tahmin mi? Lisans kullanımı yıllık gelirlere neden etki etmesin?
    Benim anladığım sağlık lisansının kullanım hakkı artık Mia teknolojide değil, bu da yurt içi satışları etkilemiş duruyor.

3 temmuzda 0.02 krş senbolik temettü verecek.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Borsaya vergi hazırlıkları tedirginliği devam ediyor.,,,yatırımcılar hem %77 enflasyonla mücadele edecek,hem vergi verecek.
    Bu şartlarda yatırımcı kaçar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Borsaya vergi hazırlıkları tedirginliği devam ediyor.,,,yatırımcılar hem %77 enflasyonla mücadele edecek,hem vergi verecek.
    Bu şartlarda yatırımcı kaçar.
    Nominal kazançtan vergi almazlar. Komisyon ücreti gibi bir verginin de olabileceği konuşuluyor

Sayfa 214/304 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •