Sayfa 216/305 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Sürekli büyüyen karını artıran şirketler için endeksin önemi yok.. hiç bir şirket yoktur ki karını artırmasına rağmen fiyatı nihayetinde yükselmesin.

2. prd endeksin 9000 lere gelmemesi için bir neden yok.. İşte Sabancı Holding in bilançosu EM ye göre zarar getirmiş..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    prd endeksin 9000 lere gelmemesi için bir neden yok.. İşte Sabancı Holding in bilançosu EM ye göre zarar getirmiş..
    Yazın yatay,dalgalı bir borsa bekliyorum.,,aşağıda 9000,yukarıda 10.600 gibi,
    ardyz de 30-65 (geniş aralık)
    Hayırlı işler,bereketli kazançlar dilerim.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Biraz moraller düzeldi gibi ama henüz yaralar hala kanıyor..65 den 38 e düşüş büyük zarar.. Benizm çevremde yaklaşık 10-12 kişide 3 milyon lota yakın mal vardı.çoğu zararına vererek borsadan çıktı.. Owerall ları bitti.. Çoğuda kredili işlem yapan arkadaşlarımız.. Artık daha önce 65 e götürenler için iş daha kolay..

5. Bu ne iş vbtyz alırım ardyz gider
    Şimdi ardyz aldım vbtyz tavan neredeyse

6. Mia gazına gidiyoruz. Bravo adamlara, sektöre borsada yön veriyorlar.

7. Böyle baska hisselerin gazıyla gitmemiz hiç hoşuma gitmiyor. Bu hissenin kendi dinamikleriyle gitmesi lazim.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Böyle baska hisselerin gazıyla gitmemiz hiç hoşuma gitmiyor. Bu hissenin kendi dinamikleriyle gitmesi lazim.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen katılıyorum, şirkette birşeyler eksik gibi hep. Yatırımcıda heyecan uyandırmıyor, birkaç fonun ittirmesiyle de bu kadar. Asansör hisse gibi bir hal aldı, bundan dolayı nitelikli yatırımcının ilgisi de oldukça sınırlı.

Sayfa 216/305 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •