Sayfa 8/998 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 57 - 64 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. 40ı aştım artık . Ciddi ciddi sinirden mi bilmem hem ruhen hem fiziken hiç iyi hissetmiyorum, üstümde bir ağırlık. Öyle geçim derdi, çoluk çocuk telaşesi yok ama Türkiye simülasyonunda büyük ihtimal sona geliyorum. Bölüm sonu canavarı yaklaşıyor hissediyorum artık.

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    40ı aştım artık . Ciddi ciddi sinirden mi bilmem hem ruhen hem fiziken hiç iyi hissetmiyorum, üstümde bir ağırlık. Öyle geçim derdi, çoluk çocuk telaşesi yok ama Türkiye simülasyonunda büyük ihtimal sona geliyorum. Bölüm sonu canavarı yaklaşıyor hissediyorum artık.
    Bende de o yaşlarda aynı psikoloji vardı...50 de 2 kez Kalp krizi geçirdim a.q..Şimdi stres yapınca hemen yürüyüşe çıkıyorum...Zihin rahatlayınca eve geliyorum...

3. Geçen sene geçirdim ben kalp krizini. Bakma pek hissetmedim, yüksek şeker olunca, ama Sıcakta evden dahi, çıkmamama rağmen kafam patlayacak gibi hissediyorum. 40 a gelmeden yuvayı bari kursaydım en azından bir çocuk yetiştirirdim. Ya da çekip gitseydim. Ya da bir yabancıyla evlenseydim falan. Hiç değilse az bir aksiyon olurdu. Belki bir kaç tık daha fazla kalite olurdu ne bilim

Bu başlığın içi geçmiş morukların sayfası olduğunu biliyordum da, öbür tarafa blr iki diyenlerin sayfası olduğunu bilmiyordum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Biraya ağır alkollü içkiler gibi küttt... diye zam gelmez, bir iki gün toleranslıdır henüz zam gelmemiş olabilir.
    Dediğiniz gibi biraya geçirmemi…… pardon fiyatını güncelememişler.
    Tuborg 50’lik şişe 52,50 TL’den 20 adet stoklanmıştır.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi biraya geçirmemi…… pardon fiyatını güncelememişler.
    Tuborg 50’lik şişe 52,50 TL’den 20 adet stoklanmıştır.
    Sebebini de arzedeyim 1 litre rakı da 1 litre biranın 9 misli vergi var, ayrıca birada kar marjı çok daha yüksek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. evli değilseniz maddi durum da iyiyse.. gidin dünyayı gezin..kafanıza göre takılın..
    hostellerde kalın.. çok fazla arkadaş edinirsiniz..
    kar kış mı seviyorsun benim gibi..atla git st petersburga yuvarlan karlar içinde..

ayrıca alkol kahve tüketimi yoğunsa magnezyum eksikliği oluyor.. o da depresyon yapar..

8. Hostelle hiç tecrübem olmadı, başıma bir iş gelir diye. Sonra bir de reha bey gibilerin diline düşmeyelim. Dolanıyorum arada da, kürkçü dükkanın geri dönünce değişen bir şey olmuyor

Sayfa 8/998 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •