Sayfa 221/305 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Bende Vuk tan sonra enf muh etkisiyle eksi kâr gorebilecegimizi düşünüyorum.

Enf muh uygulandiktan sonra umarım gecen senenin 2023/1.ceyregine göre ciro ve favok olarak minimum x2 rakamlarını görebiliriz.(Vuk da ciro 2.5 kat faliyet kârı yaklaşık 2 kat idi)

Nitekim enf muh uygulanmış 2022/12 ceyreklik 734 milyon ciro varken 2023/12 de 568 milyona düşmüştü.Bu düşüş insallah diğer ceyreksel sonuclarimiza yansımaz..

Enf muh gelip geçici bir durum sonuçta ciro ve faaliyet kârımız da büyüme devam etsin bana kafi.Vuk yayinlandiktan sonra zaten fiyat olarak kötü senaryoyu simdilik fiyatladigimizi dusunuyorum

Teknik olarak 36.60 çok önemli artık altında kapanis almamaliyiz..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Hocam o kar marjı -hele ki artan ciroyla birlikte - sürdürülebilir değildi. Bugün olmazsa yarın düşecekti.
    Önemli olan cirodaki artışın buradaki düşüşü fazlasıyla kompanse etmesidir.
    2024 -1 sn balıkadamın da belirttiği gibi Mak 50 civarı gelecektir. Benim asıl merak ettiğim personel sayısındaki artış, iyi işler alındı. Personel sayısı da bu doğrultuda artması gerekiyor.
    İşler kötü o zaman,,geçen seneye göre çok bi kar artışı olmayacak demekki.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Bende Vuk tan sonra enf muh etkisiyle eksi kâr gorebilecegimizi düşünüyorum.

Enf muh uygulandiktan sonra umarım gecen senenin 2023/1.ceyregine göre ciro ve favok olarak minimum x2 rakamlarını görebiliriz.(Vuk da ciro 2.5 kat faliyet kârı yaklaşık 2 kat idi)

Nitekim enf muh uygulanmış 2022/12 ceyreklik 734 milyon ciro varken 2023/12 de 568 milyona düşmüştü.Bu düşüş insallah diğer ceyreksel sonuclarimiza yansımaz..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Fiyatlama aşağı yönde sert olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fiyatlama aşağı yönde sert olur.
    Evet olabilir ama eğer ciro ve favok de enf muh uygulanmış haliyle minimum x2 bir büyüme görülürse o zaman o sert dusus hareketi geçici kısa vade bir hareket olarak kalabilir diye düşünüyorum.

5. ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İşler kötü o zaman,,geçen seneye göre çok bi kar artışı olmayacak demekki.
    O kadar iş alındı, işlerin kötü olma şansı yok. Demeye çalıştığım, sadece Em li net kara göre hareket etmenin doğru olmayacağı. Ciro, favök ve personel sayısına bakmak net kara bakmaktan daha önemli.

Tabi bizim nasıl baktığımızdan ziyade piyasanın nasıl baktığı önemli.

O zaman 4 gözle bilançoyu ve yapacağı hareketi merakla bekliyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    bilgi için teşekkürler. Bir nevi soru olarak yazmıştım. Bir sorum daha var. Bu şirktet nasıl parasal zarar yazıyor? Net nakitte de değil. Nasıl bir iş yapma modeli var anlayamadım.
    Parasal zararin en buyuk sebebi 1 mlr a yaklasan ticari alacaklar. Bunlara enflasyon muhasebesi uygulanmadigi icin ve enflasyonda yuksek seyrettigi için böyle bir durum ortaya cikiyor

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Çelişki yok demiş bir de. Genel kurula da gitmiş.
    genel kurula gitmek için senden mi müsade alacaktım. adama bak ya.racon kesiyor resmen. Allahım yaaa ne insanlar yaratmışsın. hikmetinden sual olunmaz derler ya an itibarıyla bunu yaşıyorum.

Sayfa 221/305 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •