Sayfa 680/999 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop LVII

1. [QUOTE=ABKA;6831408]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Teknik haberden önce gelir.O zaman bir anlamı olmaz...IMF den 100 milr. kredi gelirse 10.000 destek olur..Ama 11 EYLÜLL olayı olursa 10.000 tutmaz,demek bir analiz değildir...BUNU ZATEN DEDEN DE BİLİR...

Haberlerin gidişatına göre yorum değişiyorsa oradan asla para kazanılmaz.ORADAN ANCAK BOFA kazanır...

3.10 dolar tam olarak 10.500 oluyor..Oradan full hisse aldık...stoploss var mı?

Kaç saat bekleyeceğiz..bunlar yok..

Ciidiyim bu mantıktan asla para kazanılmaz..Bunu ben ve değerli arkadaşların yıllarca bizzat test etti.

Yine kendini belli eden yorumunu yapmışın her zamanki gibi bokunla kavga eden yorum.
    ben formasyonun kendi açımdan teknik olarak bittiğini belirtmişim .
    bu piyasayı birileri yapıyor ya zeki çocuk ben borsanın aşağı geleceğini haberler gelmeden zaten simülasyonuma koymuşun kafanın basmadığı o formasyon hedefim ayın 21 den beri 3.10 sen ne anlatıyorsun bana hala ne kadar bekleyecez hangi duraktan kalkıyor kaç saat bekliyecez deyip duruyorsun senin baktığın gibi başka kimse o grafa öyle bakmamıştır belki 1-2 yandaşın çıkabilir onlarda teknik bilmiyor senin gibi yancı olmak için el kaldıracaklar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KALLAVİ direnç(2017-18) üzerine çıkmadıkça LONG tehlikelidir..En azından bir günlük kapanış yapmalıdır(şartımız net)
    Hisseci olsaydım: Ya belli dipler oluşunca(göstergeler soğuyunca.Daha önce açıklamıştım)

veya 2017-28 de dolar bazlı direnci aşıp bir günlük kapanış yapınca alırdım.

Peki kapanış yaptı ama sonraki günlerde tekrar altında kapandı..işte o zaman tüm hisseleri satardım.Bazıları 2 kapanış bekler..Bu bir tercihtir.

Bu yöntem bana uymaz.Şahsen göstergelerin soğumasını beklerim.GİDERSE YOLU AÇIK OLSUN..
    PİYASA O KADAR çok alıştırılmış ki yükselmeye..Herkes sürekli BURADAN DÖNER vs. diyor...Dur bakalım..BOFA NINSHORTLARI ve 3 hafta olan 800 mil. dolar satış..vs...

2017-2018 deki dolar bazlı KUV. ÇİFT TEPE stoploss olmak şartıyla short devam...

piyasa çift yönlü stoploss mutlaka olmalı.
    ..olası x kayıp ama olası 5x kazanç olur mu?

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6829052
    Maliyet yukarıda kalınca short stopları biraz daha aşağı çektim...Ama hisse konusunda çok netim...1-2 ay daha sıfır hisse ile yola devam..zaten tüm hisseleri 3.15-20 civarı satmıştım(burada yazmıştım)

Ama kanımca yarın veya en geç çarşamba günü shortları kapatırım..Meşhur olay tekerrür edecek gibi.

3. yarın gap kapanır...

tuprs sise gibi kagıtlara bakıcam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

SPOT kapanış,

5. apkoş ,

21 den beri o graf üzerinden bana laf atma derdindesin bu kadar insan şahit senden başka bir tane çıktımı o graf üzerinden yorum yapan YOK neden diye bir sorsana kendine boş ver sen benim graflarımı bakan bakan bakmayan bakmaz yine söylüyorum yine kıvırıcaksın yaparsın analizini buraya bakarız
    FORMASYON AVCISI 53

Eşleşmede alanlar,

7. Bir tane hipne kağıt buldum son bir ay her gün günü en düşükten kapatıp ertesi gün yukardan açıyor.

8. apkoş buranın en zekisi ve yks de ilk 100 giren kişi olarak sana bir soru soracam cvp larsan bundan sonra böyle hep sen soruyorsun ya millete.Sorayım mı kendine güveniyormusun
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 680/999 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •