Sayfa 33/998 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 257 - 264 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    [

Degerli Musterimiz, G..... SUBESI'nde sunulan kiralik kasa hizmetimiz 29.08.2024 tarihinde sona erecektir. ........ numarali kiralik kasanizi bu tarihe kadar kapatmanizi rica ederiz. Aksi halde sozlesmeniz feshedilerek, kasaniz noter gozetiminde acilacak, kasanizda yer alanlar Bankamizin uygun gorecegi bir yerde muhafaza edilecektir. Bu kapsamda yapilacak masraflarin tarafiniza ait olacagini belirtiriz. Detayli bilgi almak icin subemiz ile iletisime gecebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. B001
    Hangi banka ziraat geçen hafta 1 yıl uzattı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi 230.000 TL. aliyorlarmis, Temmuz Memur zammiyla birlikte bu maaslari 300.000 TL.ye cikarip, hoop 4 ay tatile cikacaklarmis.

Vekil olmak varmis bu ulkede.
    Vekillik b.ktan iş, THY, Turkcell v.s.arpalıklarda yönetim kurulu üyeliği en güzeli, akarı yok kokarı yok, kimseyle ete tırnak g.te parmak yok, daha ne olsun?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ziraat uzatır tabi niye uzatmasın.
    Arkadaşın paylaştığı mesajı dikkatli okursak (gözümüzle) ; G….. Şubesinde artık kiralık kasa hizmeti veremeyeceğiz diyorlar. G….. Şubesi ilerleyen zamanda belki kapatılacaktır, belki de yeni bir yere taşınacaktır ve yeni yerde kiralık kasa hizmeti için uygun alan yoktur gibi gibi.
    Ama ben bankanın buna bir çözüm bulmasını beklerdim. Misal şöyle diyebilirdi; Arzu etmeniz halinde G…. Şubesi yerine Amed… Şubemizde size yeni bir kiralık kasa tahsis edebiliriz.
    İlgili arkadaş Şubesine gidip alternatif bir çözüm isteyebilir.
    Bakalım ne diyecekler?

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ziraat uzatır tabi niye uzatmasın.
    Arkadaşın paylaştığı mesajı dikkatli okursak (gözümüzle) ; G….. Şubesinde artık kiralık kasa hizmeti veremeyeceğiz diyorlar. G….. Şubesi ilerleyen zamanda belki kapatılacaktır, belki de yeni bir yere taşınacaktır ve yeni yerde kiralık kasa hizmeti için uygun alan yoktur gibi gibi.
    Ama ben bankanın buna bir çözüm bulmasını beklerdim. Misal şöyle diyebilirdi; Arzu etmeniz halinde G…. Şubesi yerine Amed… Şubemizde size yeni bir kiralık kasa tahsis edebiliriz.
    İlgili arkadaş Şubesine gidip alternatif bir çözüm isteyebilir.
    Bakalım ne diyecekler?
    Bu kadar ugrasmaya ne gerek var, bosaltsin kasayi, bizim Cihangir'e teslim etsin ya da hatirlayamadim, Denizli'miydi o, ondan sonra da merak etmesine gerek yok zaten..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Son dk Araplara satıştan donulen banka....sahibi FB i bir yıl daha şampiyon yapamicak olan banka....ytd

6. Geçen hafta konusu geçti para kasetleri akşam boşaltılıyor diye sanırım başkan dedi peki tüm atm ler doldu 5 Saat önceden ise yine de şube kapanışı mı bekleniyor acaba .

7. Bir sorum var.

Yarin, yani ayin 11'inde Ozgur OZEL bir gorusme daha yapacak.

Eger Emekli'ler icin seyannen zam talebi yine RED edilirse,

CHP ne yapsin ?

Hani burada atip tutuyor ya, muhalefet hic bir sey yapmiyor diye.

Bu gorusme son, sonra bayram tatili pesinden sonbahara kadar meclis tatil.

Gorusme olumlu neticelenmeyecek olursa eger, Ozgur OZEL ne yapmali sizce ?

8. Zor yerden mi sorduk ne,

14 Mayis secimleri oncesinde sayfalarca Ekmelerddin'i yaziyordunuz.

Yok mu bir oneriniz.

Bugun, en etkin eylem sekli ne olmali.

Yarin son, sonrasi cok uzun.

Sayfa 33/998 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •