Sayfa 277/475 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Bir gurupta asagidaki yazilar paylasildi..:

Borsada işlem hacminin yüzde 80-90’ını robotlar oluşturuyor genelde. Dünyanın her yerinde böyle.

Derinliğin azalmasına yol açarsa pek iyi olmaz. Deprem-seçim arası dönemde yaşadığımız süreç çok ağırdı.
    Kademeler boş ve hareketler çok sertti. Kendi arasında mal dönüyor olabilir ama küçük yatırımcı da işlem yaparak malını istediği fiyattan realize edebiliyor.

Fiyatı oluşturan esas o mala talebin yoğunluğudur.
    Talebin olmadığı yerde iştah olmaz iştah olmazsa da fiyatlama düşük marj aralığında oluşur

Sert hareketleri engellemek için fiyat aralığının % 10 dan %5 e inme ihtimali de olur mu?

.
    .
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 07.06.2024 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 118,70 TL - 116,50 TL (ağırlıklı ortalama 117,48 TL) fiyat aralığından toplam 42.500 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
    .
    .
    Hayırlı olsun

Bakalim bugun alım yaptı mı?
    Yaptıysa ne kadar yaptı?

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bakalim bugun alım yaptı mı?
    Yaptıysa ne kadar yaptı?
    Kar beklentisi nedir? fikri olan var mı? ya da piyasa beklentisi ne? inşallah bizde de sahol gibi zarar çıkmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by bridger17 Yazıyı Oku
    Kar beklentisi nedir? fikri olan var mı? ya da piyasa beklentisi ne? inşallah bizde de sahol gibi zarar çıkmaz
    SAHOL zararı muhtemelen kar küpü olup da enflasyon muhasebesine kendisi tabi tutulmayan ama konsolide bilançoda mecbren yansıyan banka karlarından dolayı... bizde banka yok ama henüz enflasyon muhasebesi ile düşünmeyi beceremediğim için kar rakamını bilmiyorum. piyasa öğrenilmiş çaresizlik içinde bilançoyu bekliyor. bilanço olmadan da belirgin bir yere hareket etmez derken piyasadan daha aşağıya yönelmiş oldu. bugün açıklansa da şu süreç bitse artık...

kendi adıma kiraz hasadı ile meşgulüm. yolu düşeni bir şekilde beklerim. kendisi toplayıp kendisi yesin...

6. Tövkekar üstat, Ankara'damı şu kirazzarlar ( : Alarko'da bir şey olacağı yok.

Bunlar muhtemel 108'elere kadar getirip, ne yaparlarsa ondan sonra yaparlar. Ya yukarı sert vururlar, ya da daha fazla mal toplamak için o seviyelerde oyarlarlar milleti. Bilanço ile ilgili ben iyi bir bilanço beklemiyorum açıkcası. Zaten bilanço iyi gelse şu an 130'larda olurduk. Bekleyip göreceğiz ne olacağını.

Ytd .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Tövkekar üstat, Ankara'damı şu kirazzarlar ( : Alarko'da bir şey olacağı yok.

Bunlar muhtemel 108'elere kadar getirip, ne yaparlarsa ondan sonra yaparlar. Ya yukarı sert vururlar, ya da daha fazla mal toplamak için o seviyelerde oyarlarlar milleti. Bilanço ile ilgili ben iyi bir bilanço beklemiyorum açıkcası. Zaten bilanço iyi gelse şu an 130'larda olurduk. Bekleyip göreceğiz ne olacağını.

Ytd .
    Isparta Keçiborluda... isteyen herkes toplayabiliyor

Bağlı Ortaklığımız TOO ALSERA KZ'nin ("Alsera Kz"), Şirketimiz ile Kazakistan Cumhuriyeti Çimkent Valiliği (Akimat of Shymkent city, Republic of Kazakhstan) arasında 17.11.2023 tarihinde imzalanan ön iyi niyet protokolü doğrultusunda yapmış olduğu arazi tahsis başvurusuna karşılık Kazakistan Cumhuriyeti Çimkent Valiliği tarafından iletilen cevap yazısında, Çimkent şehrinde yer alan 2.084,50 dönüm alanın sera kompleksi inşasına ilişkin yatırım projesinin ifa edilmesi amacıyla ve bedelsiz olarak geçici tahsisine onay verildiğinin bildirildiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

Bu kapsamda, Alsera Kz ile Kazakistan Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı Yatırım Komitesi arasında,

1. Çimkent şehrinde yer alan 2.084,50 dönüm alanın sera kompleksi inşasına ilişkin yatırım projesinin ifa edilmesi amacıyla bedelsiz olarak geçici tahsisini ve sözleşmede belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilmesi şartıyla arazinin mülkiyetinin bedelsiz olarak devrini ve

2. Alsera Kz tarafından proje kapsamında KDV Hariç 69.898.627.000 Tenge tutarında yatırım yapılmasını, konu alan Yatırım Sözleşmesi'nin imzalanma süreci tamamlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

"Hayırlı olsun"

Sayfa 277/475 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •