Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Mevduat faizlerinde düşüş eğilimi sürüyor.
    https://www.dunya.com/foto-galeri/ek...-galeri-731361
    VakıfBank 95 günlük %52'ye bağlandı temdit

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    bu burnundan kıl aldırmayan ekibe erişim de zor, türkiye'nin her ilinde şubesi de yok.

çinli markların elektrikli araçları için tüm türkiye'de servis sorumluluğu getirildi; ama tesla bundan muaf. aynı hesap bu bddk 3-5 şube ile vurgun peşindeki yabancı sermayeli bankları da izlesin, hatta son dönemde mantar gibi açılan ve bankacılık mevzuatının sorumluluklarından kaçan yatırım bankalarını da izlesin, izlemeye devam..

hâlen bu yönetime ve bu sisteme güvenen, sımsıkı güvenmeye devam etsin..

fiziki dolar ve fiziki altın can ve canandır..
    tesla avrupada üretildiği için gümrük birliğinden yararlanıyor.bmw x5 modelini 4-5 yıldır getirmiyor amerikan üretimi olduğu için ekstra gümrük vergisi var.
    bankalar hakkındaki görüşlerinize katılıyorum ancak teslanın hakkını yemeyelim

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Evet hocam 1 yıl vadeli yaptım %40 faiz.
    bir yılın sonunda yine %40 alamayacaksınız, ondan bahsediyorum, çünkü kur her zaman bir miktar yukarda kalıyor, o zamanda faiz ödenmiyor.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    bir yılın sonunda yine %40 alamayacaksınız, ondan bahsediyorum, çünkü kur her zaman bir miktar yukarda kalıyor, o zamanda faiz ödenmiyor.
    Dolar kuru az bir miktarda artsa, %40 faiz gelirinden daha az arttığı sürece %40 faizi alabiliyorsunuz. Hatta akbank, temdit ettiğinizde mevcut bakiyenin üzerine ekleyip öyle temdit ediyor. Bankacıya sorduğumda dolar miktarınız artıyor demişti ama ben bir türlü emin olamıyorum. Temdit etmeyi bıraktığımda acaba yatırdığımdan daha fazla bir dolar mı verecekler yoksa ilk yatırdığım dolar miktarını verip üstünü tl olarak mı yatıracaklar? Akbankta bunu tecrübe eden oldu mu?

5.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Dolar kuru az bir miktarda artsa, %40 faiz gelirinden daha az arttığı sürece %40 faizi alabiliyorsunuz. Hatta akbank, temdit ettiğinizde mevcut bakiyenin üzerine ekleyip öyle temdit ediyor. Bankacıya sorduğumda dolar miktarınız artıyor demişti ama ben bir türlü emin olamıyorum. Temdit etmeyi bıraktığımda acaba yatırdığımdan daha fazla bir dolar mı verecekler yoksa ilk yatırdığım dolar miktarını verip üstünü tl olarak mı yatıracaklar? Akbankta bunu tecrübe eden oldu mu?
    dolar miktarı aynı kalır, kur artışının faiz miktarından düşük kalmasından oluşan fark TL olarak hesabınıza ayrıyeten yarar,bu para ile isterseniz dolar alabilirsiniz ama mevcut dolar mevduatnıza bunu ilave etmiyorlar o aynı miktar ile tekrar yenilenip devam eder.Benim Gr altın ddkm dönüşümde bayram sonu galiba ilk kez gr artırma durumum olacak eğer altın ayın 20 sinde 2440 TL altında fiyatlanırsa.

6. Şanlıurfa'dan kuduz olduğu iddia edilen 29 köpeği Ankara'ya getiren ve 'Hayvanları koruma kanununa muhalefet' suçundan tutuklanan Yaşama Tutunan Patililer Derneği Başkanı Buket Özgünlü hakkında skandal iddialar ortaya atıldı. Özgünlü'nün gelirim yok demesine rağmen 9 daire ve 2 depo sahibi olduğu, öte yandan köpeklerin sakat bırakılarak para toplandığı iddia edildi.

Özgünlü'nün ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi Tunahan Salihoğlu tarafından 6 yıl önce mahkemeye verildiği ve durumum yok gelirim yok diyerek savunma yaptığı aktarılırken, Özgünlü'nün polis sorgusunda tamamı son dört senede alınmış üzerine kayıtlı 9 daire ve kira aldığı 2 depo olduğunun ortaya çıktığı öne sürüldü.

1 MİLYON 110 BİN LİRALIK ESTETİK HARCAMASI

Özgünlü'nün sağlık kayıtlarında ise burun estetiği, kaş kaldırma ve jawline operasyonları ve serum kollajen terapisi aldığı ileri sürülürken 7 operasyon ve çok sayıda güzellik seansı için 2021-2024 arasında 1 milyon 110 bin? harcama yaptığı banka hareketleri ile tespit edildiği kaydedildi.
    Kaynak : Sabah

Al sana yüzde 25 kira sınırlaması sonucu...Kira sınırlaması için ne bir limit getirilmesi ne de kiracının mal varlığı dikkate alınmamıştı. Bu konudaki öneriler de reddedilmişti.

Kadın ev sahibinin evine çökerek kendine daire ev almış, 1 milyonluk estetik yaptırmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Anahtarcılar derneğinin tarifesine göre bir yassı anahtar çektirmek 80 TL. 5 adet çektirsen 400 TL. Ancak göbeği kale marka 5 li anahtarla değiştirsen 375 TL.

Basit Anahtar çekimi pandemide 7 TL olunca 3.5 TL lik nasıl olurda 7 TL çıkmış diyordum. 2 senede 7 den 60 a çıkmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Anahtarcılar derneğinin tarifesine göre bir yassı anahtar çektirmek 80 TL. 5 adet çektirsen 400 TL. Ancak göbeği kale marka 5 li anahtarla değiştirsen 375 TL.

Basit Anahtar çekimi pandemide 7 TL olunca 3.5 TL lik nasıl olurda 7 TL çıkmış diyordum. 2 senede 7 den 60 a çıkmış.
    Ne yapsin adam, bi hamburger kola için 7 liradan 50 tane anahtar mi çeksin? Nas var nas

Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •