Sayfa 222/305 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    genel kurula gitmek için senden mi müsade alacaktım. adama bak ya.racon kesiyor resmen. Allahım yaaa ne insanlar yaratmışsın. hikmetinden sual olunmaz derler ya an itibarıyla bunu yaşıyorum.
    Yok kimseden musade istemede, bi zahmet yukarida çelişki yok dedigin, bizimde onune getirip koydugumuz mesajlarin icin bir cevap ver. Bu bizim icin yeterli.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    bilgi için teşekkürler. Bir nevi soru olarak yazmıştım. Bir sorum daha var. Bu şirktet nasıl parasal zarar yazıyor? Net nakitte de değil. Nasıl bir iş yapma modeli var anlayamadım.
    Ticari alacak yüksek ondan zarar yazıyor enflasyon muhasebesi nden.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3. Genel kurul bitti ses yok.. Analiz toplantısı yapıldı ses yok yorum yok.. Biz burada kendi kendimize sanki havanda su dövüyoruz.. Dün Bofa yine alım tarafındaydı.. Ama artı tüm bist kağıtlarında sıkıntılı bir durum var.. Halka arz edilen hisseler 2 gün taban görüyoe.. Son aylarda açılan tüm şirketler yatırımcısına zarar ettirmeye başladı.. Birde Borsaya vergi olayı iyice borsanın tadını tuzunu kaçırdı.. Son haftada yabancıların özellikle Thy ve tüpraş olmak üzere çok yüklü satışlarıda borsayı negatif etkilemeye başladı..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Genel kurul bitti ses yok.. Analiz toplantısı yapıldı ses yok yorum yok.. Biz burada kendi kendimize sanki havanda su dövüyoruz.. Dün Bofa yine alım tarafındaydı.. Ama artı tüm bist kağıtlarında sıkıntılı bir durum var.. Halka arz edilen hisseler 2 gün taban görüyoe.. Son aylarda açılan tüm şirketler yatırımcısına zarar ettirmeye başladı.. Birde Borsaya vergi olayı iyice borsanın tadını tuzunu kaçırdı.. Son haftada yabancıların özellikle Thy ve tüpraş olmak üzere çok yüklü satışlarıda borsayı negatif etkilemeye başladı..
    Kardan vergi alamadılar,çünkü %90 yatırımcı zararda,şimdi işlem vergisi demeye başladılar.O daha kötü,kar,zarar etmeye bakmıyor,her işlemden alış ve satıştan olmak üzere vergi alıyor.
    Bu,bofa nın işine gelmez.Zaten Bakan ın açıklamaları da bu yönde,,,alım satımları azaltmak için bunu getiriyoruz demiş.
    Bu şartlarda borsaya satış normal.

Diğer bir görüşe göre,,,EM den dolayı,çoğu hisseyi en az yarı fiyatına indirme teşebbüsü varmış.(Bankalar ve birkaç holding hissesi dışında)
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

En son v.d. bilançosunu 23 mayısta vermiş,,aradan 18 gün geçti,,hala spk bilançosunu verecek,,nerdeyse 2.çeyrek bitiyor.
    Bu ne hantallık böyle ya.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    En son v.d. bilançosunu 23 mayısta vermiş,,aradan 18 gün geçti,,hala spk bilançosunu verecek,,nerdeyse 2.çeyrek bitiyor.
    Bu ne hantallık böyle ya.
    Şirketi arıyorum gecen haftadan beri kimseye ulaşamıyorum.Ulasabilsem soracam..

Şirketin yatırımcı iliskileri sorumlusu Semih Bey de gitmiş yerine başka birisi gelmis.Kap ta da duyurmuslardi.

Bizden yeni yatirimci ilisilkileri sorumlusuyla bu süreçte görüşebilen oldu mu acaba?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

7. 21 haziranda gelecek bilanço

Yarın satış yapan,1 haftalık repodan faydalanıyor.,dolayısı ile baskı olabilir.

Sayfa 222/305 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •