Sayfa 45/998 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 353 - 360 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizim Dalga Kırıcı CB görüşmesi sonrası Emekleyenlere Müjde verdi mi Yoksa TAK Partiye aman paşam ben Muhalif gibi görünmeye devam edeyim sizin bir emriniz var mı dedi
    Süper tespit

Dışarıdaydım, yok mu etli butlu bir konu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Verdiğim taktiği denemek denememek size kalmış sistem değişmişte olabilir ayyuka çıktığı için onu bilemiyorum tabi

Bizim Psiko yazdı mı topic dengesini yitiriyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Meselâ yazdığı havada kalıyor, neyi denemek o belli değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

45. Sayfa arafta kaldı, görmek için yazmam lazım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizim Dalga Kırıcı CB görüşmesi sonrası Emekleyenlere Müjde verdi mi Yoksa TAK Partiye aman paşam ben Muhalif gibi görünmeye devam edeyim sizin bir emriniz var mı dedi
    Abi faiz ödemelerinin maaşlar garantili ödemelerden sonra bütçe nanay olduğu için verme durumlarını olamaz. Ha affettikleri vergiler servet vergisi rant vergisi dersen büyük paranın kaçması hamlesi onları korkutur krize sebep olacağını için hiç kımıldadamadan boş beleş devam

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi faiz ödemelerinin maaşlar garantili ödemelerden sonra bütçe nanay olduğu için verme durumlarını olamaz. Ha affettikleri vergiler servet vergisi rant vergisi dersen büyük paranın kaçması hamlesi onları korkutur krize sebep olacağını için hiç kımıldadamadan boş beleş devam
    Siyaset veya Politika Ekonomi Pastasından kimin ne alacağına karar verir...TAK Parti memuruna Temmuz sonrası min 1500 USD maaş verecek...Dövize %40 faiz verebiliyorlar; Yap işletcilere Döviz bazlı + döviz enflasyonuna göre ödeme yapmayı tercih ediyor..

Kısaca si...Halkı ben Zenginlerin partisiyim diyor....

Sayfa 45/998 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •