Sayfa 50/998 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 393 - 400 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. https://x.com/temmuzhaber/status/180...E-Xlpw0Lw&s=08

şerrolara bak 5 top dondurma tabiki 1500 olacak burası turkey not u.s adamlara bak ya begenmiosanız gelmeyin.

bak 40 kişiyi yığarım buraya dio yapmışsın body bize sökmez

ulan o zenci seni kobrasıyla döver be

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu 2023 yılında topu topu 114 milyon liralık ceza kesilmiş, bir de senin kıza kestiler + 1.507 gayme etti.
    bana da kestiler abi 78 le bende girmişim geçen ay

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bana da kestiler abi 78 le bende girmişim geçen ay
    Doğru ifade ;

78’le bana da girdi.
    [emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru ifade ;

78’le bana da girdi.
    [emoji3]
    hangimize girmedi ki

radara böyle girilir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    neyseki onlar 4 işlemden fazlasını biliyor

heval üstad 4 işlem bilmeden 2 bin dolara göt yayıyorlar dio onları sormuştum
    Sana somut bir örnek vereyim...Adam 42.000 try lise mezunu gardiyan maaşı var..Deprem bölgesinde hapishane yıkılmış 1 yıldan fazladır adamlara ayrıca nöbet falan ek ücretler ödenmeye devam ediyor...Adam kahvede ceviz kırarak 1 yıldan fazla süredir 2k ya yakın maaş alıyor...Temmuzda rahat 2k USD maaşı olur.... Diyanet de lise mezunu okutman eğitmen 1100 usd + ek ders 1500 usd falan maaş alıyor....Buna %20 zammı bastın mı al sana Lise mezunu 1800 USD maaş...

Sanki arge yapıyorlar a.q....

Neyse fazla konuşunca Memur düşmanı gibi görüneceğiz...Aynı şey Belediyeler içinde geçerli ; temizlik işcisi 2xasgari alıyor...Diğer ek gelirlerle temizlik işçisininde memurdan farkı yok...Adı TAK Parti ya da CHP farketmez...

Benim altını çizmeye çalıştığım konu Linkleri öyle kopardılar ki düzelmesi imkansız hale geldi...

Özel sektör 800 USD ye yeni mezun Mühendis çalıştırırken Kamu temizlik işçisi Mühendisten fazla maaş alıyorsa o Ülke çoktan batmıştır...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sana somut bir örnek vereyim...Adam 42.000 try lise mezunu gardiyan maaşı var..Deprem bölgesinde hapishane yıkılmış 1 yıldan fazladır adamlara ayrıca nöbet falan ek ücretler ödenmeye devam ediyor...Adam kahvede ceviz kırarak 1 yıldan fazla süredir 2k ya yakın maaş alıyor...Temmuzda rahat 2k USD maaşı olur.... Diyanet de lise mezunu okutman eğitmen 1100 usd + ek ders 1500 usd falan maaş alıyor....Buna %20 zammı bastın mı al sana Lise mezunu 1800 USD maaş...

Sanki arge yapıyorlar a.q....

Neyse fazla konuşunca Memur düşmanı gibi görüneceğiz...Aynı şey Belediyeler içinde geçerli ; temizlik işcisi 2xasgari alıyor...Diğer ek gelirlerle temizlik işçisininde memurdan farkı yok...Adı TAK Parti ya da CHP farketmez...

Benim altını çizmeye çalıştığım konu Linkleri öyle kopardılar ki düzelmesi imkansız hale geldi...

Özel sektör 800 USD ye yeni mezun Mühendis çalıştırırken Kamu temizlik işçisi Mühendisten fazla maaş alıyorsa o Ülke çoktan batmıştır...
    kızın bir tanesi bir dersane de sanırım öğretmene 8 bin tela vermişler onu ifşa ediyordu belediyeler ayrı bi olay zaten hepsi saçma sapan paralar vermeye başladı

7. Kadıköy de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz diyerek nakil olan hastayı görmek istedi. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı.

Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yapılan çalışmalar sonucu kimlikleri tespit edilen E.B. ve M.T yakalandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Ben ilgili Hakim'in yerinde olsam bunlari en az 90 gun icerde tutardim, at dosyayi adli tatilin sonuna, oturup dusunsunler.

Her turlu manyak mevcut.

8. Konya'da bizim mahalle de sabahtan beri elektrik kesik. Şehrin merkezi sayılır ev. Milenyum çağında elektrik yok.

Sayfa 50/998 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •