7 TEMMUZ 2023 SAYI: 10866 TİCARET SİCİL GAZETESİ Ticaret Unvanı:
MİKROTAŞ MİKRONİZE TOZLAR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ
ADRES DEĞİŞİKLİĞİ YAYINLANMIŞ.

T.C. İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN fian Sıra No: 142240
Mersis No: 0621002922000015
Ticaret Sicil/Dosya No: 161738-0
Ticaret Unvanı:
MİKROTAŞ MİKRONİZE TOZLAR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ

Adres : Cumhuriyet Mah. Yeni Yol 1 Sk Now Bomontı No: 2 İç Kapı No: 64 Şişli / İstanbul
Yukarıda bilgileri verilen şirket ile ilgili olarak aşağıda belirtilen hususlar müdürlüğümüze ibraz edilen belgelere istinaden ve Türk Ticaret Kanunu'na uygun olarak 7.7.2023 tarihinde tescil edildiği ilan olunur.

Tescü Edüen Hususlar: Yönetim Kurulu / Yetkilüer, Adres
Tescile Delü Olan Belgeler:Beyoğlu 35 noterliği' Nin 5.6.2023 Tarih 14036 Sayı İle Tasdikli, 1.6.2023 Tarihli 2 Sayılı Yönetim Kurulu Kararı,Beyoğlu 35 noterliği' Nin 5.6.2023 Tarih 14042 Sayı İle Tasdikli, 1.6.2023 Tarihli Genel Kurul Kararı

YÖNETİM KURULU / YETKİLİLER
Türkiye Uyruklu 377******76 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden, ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU 1.6.2026 tarihine kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir.
Türkiye Uyruklu 377******96 Kimlik No'lu, İSTANBUL / BEYKOZ adresinde ikamet eden, BURHAN ÇAVUŞOĞLU 1.6.2026 tarihine kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir.
Türkiye Uyruklu 377******32 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ATAŞEHİR adresinde ikamet eden, ORHAN ÇAVUŞOĞLU 1.6.2026 tarihine kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir.
Türkiye Uyruklu 377******32 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ATAŞEHİR adresinde ikamet eden, ORHAN ÇAVUŞOĞLU; 1 Yıl için Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.
Türkiye Uyruklu 377******76 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden, ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU; 1 Yıl için Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmiştir.
Türkiye Uyruklu 377******96 Kimlik No'lu, İSTANBUL / BEYKOZ adresinde ikamet eden, BURHAN ÇAVUŞOĞLU; 1 Yıl için Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmiştir.
YENİ ATANAN TEMSİLCİLER
Türkiye Uyruklu 377******96 Kimlik No'lu, İSTANBUL / BEYKOZ adresinde ikamet eden, BURHAN ÇAVUŞOĞLU; 1.6.2026 tarihine kadar (YÖNETİM KURULU ÜYESİ)
Temsile Yetkili olarak seçilmiştir.Yetki Şekli: ( ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU) ile birlikte Müştereken Temsile Yetkilidir.
Türkiye Uyruklu 377******32 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ATAŞEHİR adresinde ikamet eden, ORHAN ÇAVUŞOĞLU; 1.6.2026 tarihine kadar (YÖNETİM KURULU ÜYESİ)
Temsile Yetkili olarak seçilmiştir.Yetki Şekli: ( ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU) ile birlikte Müştereken Temsile Yetkilidir.
Türkiye Uyruklu 377******76 Kimlik No'lu, İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden, ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU; 1.6.2026 tarihine kadar (YÖNETİM KURULU ÜYESİ)
Temsile Yetkili olarak seçilmiştir.Yetki Şekli: ( BURHAN ÇAVUŞOĞLU, ORHAN ÇAVUŞOĞLU) 'den Herhangi Birisiyle Müştereken Temsile Yetkilidir.

ADRES
Madde 4-
Yukarıda bilgileri bulunan şirketin merkezi İSTANBUL ili ŞİŞLİ ilçesidir.
Adresi CUMHURİYET MAH. YENİ YOL 1 SK. NOW BOMONTI NO: 2 İÇ KAPI NO: 64 ŞİŞLİ / İSTANBUL 'dir.